Fiúk (és lányok) titeket zavar, ha egy lánynak kockás a hasa?
Hogy zavar-e egy teljesen vadidegen random ember kinézete? Most mégis, ki vagyok én neki, hogy beleszóljak? Felőlem úgy néz ki, ahogy akar. Rám nincs semmilyen hatással. Ha nem tetszik, magamban azt gondolom, hogy nem tetszik, és kész. Ha ő úgy boldog, legyen boldog. Kívánom a legjobbakat.
A kockahas amúgy nagyon tetszik, imádom a fitt lányokat, de sajna nem nagyon sikerült még látnom sem kockahasú lányt élőben, nemhogy még olyan barátnőm legyen. Pedig hejj de jó lenne.
Viszont ez az "izomnövelő porok fujj fujj"-duma elég gáz. Az már viszont zavar, ha valaki ostoba, mert az ostobasága miatt elront dolgokat a környezetében, amitől rosszabb lesz a világ. Egy ember ostobasága elég kicsi, de ha sok-sok ostoba ember összejön, megnézhetjük, mi lesz belőle.
Aki szerint meg "haD(?)ják" meg a lányok a kockahasat a fiúknak, lehet nem vette még észre, hogy alig akad ilyen lány, szóval bőven nincs még veszélyeztetve szegény férfinem. Az a kevés hadd legyen már izmoska. Vagy azt hiszik egyesek, hogy majd ők eldöntik mindenki más kinézetét, mert zavarja a pici lelkecskéjüket?
Lehetetlen mindenkinek megfelelni. Bár szerintem a kockás has (nem túlzásba víve)
nagyon vonzó. Hidd el ritka aki ne szeretné , akik szerint undorító nyilván nincs nekik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!