Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Fiúk (és lányok) titeket...

Fiúk (és lányok) titeket zavar, ha egy lánynak kockás a hasa?

Figyelt kérdés
A strandszezonra gondolok... Mész es jön veled szemben egy izmos hasú csaj, nem zavar? Néha mar rosszul érzem magamat a bőrömben, amikor megyek a strandon es mindenki engem bámul. Egyszerűen imádom hogy kockás a hasam főleg nyáron, mert akkor szinte nem is eszek (nem azert hogy ne hizzak, csak egyszerűen melegben nem esik jól szinte semmi) Hozzáteszem, nincsenek hozza nagy melleim, sőt ugy egyáltalán.

2016. máj. 7. 09:01
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Nekem ilyenkor az nem tetszik, hogy az ilyen lányoknak általában fiús az alkatuk, olyan értelemben, hogy a derék és a csípő egy vonalban van, nem szép kerek.
2016. máj. 7. 14:48
 32/41 anonim ***** válasza:
100%

Hogy zavar-e egy teljesen vadidegen random ember kinézete? Most mégis, ki vagyok én neki, hogy beleszóljak? Felőlem úgy néz ki, ahogy akar. Rám nincs semmilyen hatással. Ha nem tetszik, magamban azt gondolom, hogy nem tetszik, és kész. Ha ő úgy boldog, legyen boldog. Kívánom a legjobbakat.

A kockahas amúgy nagyon tetszik, imádom a fitt lányokat, de sajna nem nagyon sikerült még látnom sem kockahasú lányt élőben, nemhogy még olyan barátnőm legyen. Pedig hejj de jó lenne.

Viszont ez az "izomnövelő porok fujj fujj"-duma elég gáz. Az már viszont zavar, ha valaki ostoba, mert az ostobasága miatt elront dolgokat a környezetében, amitől rosszabb lesz a világ. Egy ember ostobasága elég kicsi, de ha sok-sok ostoba ember összejön, megnézhetjük, mi lesz belőle.

Aki szerint meg "haD(?)ják" meg a lányok a kockahasat a fiúknak, lehet nem vette még észre, hogy alig akad ilyen lány, szóval bőven nincs még veszélyeztetve szegény férfinem. Az a kevés hadd legyen már izmoska. Vagy azt hiszik egyesek, hogy majd ők eldöntik mindenki más kinézetét, mert zavarja a pici lelkecskéjüket?

2016. máj. 7. 20:19
 33/41 anonim válasza:
100%

szerintem szexi :)

F

2016. máj. 8. 18:30
 34/41 anonim ***** válasza:
Lány vagyok. Szerintem nem túl szép egy csajon a kockás has, de nem mondanám, hogy zavar, ha valakinek olyan :D
2016. máj. 13. 23:10
 35/41 anonim ***** válasza:
0%
nem zavar de nem tekintek rá nőként hanem sportemberként vagy nemtelenként
2016. máj. 14. 01:23
 36/41 anonim válasza:
13%
Kib*szott undorító bármelyik lányon, hányás keringet ha meglátom valakinél
2018. febr. 27. 20:25
 37/41 anonim ***** válasza:
Egy szépen, formásan izmos női KAR tetszik, de a női HAS zsír nélkül egyszerűen visszataszító!
2018. márc. 1. 09:53
 38/41 anonim válasza:

Lehetetlen mindenkinek megfelelni. Bár szerintem a kockás has (nem túlzásba víve)

nagyon vonzó. Hidd el ritka aki ne szeretné , akik szerint undorító nyilván nincs nekik:)

2018. júl. 20. 18:06
 39/41 anonim válasza:
Én imádom , (bi vagyok) én is azt szeretnék :) szerintem undorító egy lányon a zsír , rossz nézni hogy a sok gisztustalan pi**agatyás hájgombócnak hogy lötyög a combja >.<
2018. júl. 21. 14:38
 40/41 anonim válasza:
Azért bámulják mert irigyek. Én is irigy lennék.
2018. aug. 26. 20:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!