Fiúk (és lányok) titeket zavar, ha egy lánynak kockás a hasa?
Figyelt kérdés
A strandszezonra gondolok... Mész es jön veled szemben egy izmos hasú csaj, nem zavar? Néha mar rosszul érzem magamat a bőrömben, amikor megyek a strandon es mindenki engem bámul. Egyszerűen imádom hogy kockás a hasam főleg nyáron, mert akkor szinte nem is eszek (nem azert hogy ne hizzak, csak egyszerűen melegben nem esik jól szinte semmi) Hozzáteszem, nincsenek hozza nagy melleim, sőt ugy egyáltalán.2016. máj. 7. 09:01
21/41 anonim válasza:
Kedves Gizmó! Nem vagytok megvilágosodó típusok, sajnos.
22/41 A kérdező kommentje:
Nem a fehérje porokara gondoltam, hanem az izomnővelőkre. Amúgy meg leírtam hogy ilyen az alkatom, es nem tudom növelni a testzsir%omat. Lehet hogy szerinted ez egészségtelen, nem tudok vele mit kezdeni, es nem is akarok.
2016. máj. 7. 10:45
23/41 A kérdező kommentje:
Ja es azert nem fogok magamról feltölteni egy képet, mert egy kis mitugrász azt akarja. Es megis miért kérdeztem volna, ha nincs olyan hasam?
2016. máj. 7. 10:47
24/41 anonim válasza:
Azt kérdezted, hogy zavarja-e az embereket a kockás has egy lányon. IGEN NAGYON ZAVAR!!!! Ahogy a legtöbb férfit, aki női testre vágyik, nem pedig egy kamasz fiú testére!
25/41 anonim válasza:
Nem létezik izomnövelő por,mutass már egyet kérlek, nem szerintem egészségtelen az ilyen alacsony testzsírszázalék hanem biológiai szempontból egészségtelen.A férfiaknál se egészséges 5-6%-on tartani a testzsírt.
26/41 anonim válasza:
hihihi ,szóval a kockás has az egészségtelen?! ha nem raksz fel fotót én sem mutatom meg az enyémet "kisfiúcska" .viszont ,ha a bordáid is ott zörögnek ki belőled,melled sincs az már nem szép 🙏
27/41 anonim válasza:
Lány vagyok, engem nem zavar.
Az már igen, hogy azt hiszed, a strand egy szépségverseny.
28/41 anonim válasza:
Még hogy undorító... :DDD a kövérség na az undorító, egy fitt, sportos nő miért lenne undorító???
29/41 anonim válasza:
Nem undorító,de ilyen szintű szálkásság nem nőies,egy nő legyen finom és puha,ne az izmait tapogassam amikor hozzáérek akárhol
30/41 anonim válasza:
Nem fittség, vagy a puhaság az undorító, hanem konkrétan a kockás has, vagyis a deréktájék teljes zsírtalansága. Az undorító, de nagyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!