Fiúk (és lányok) titeket zavar, ha egy lánynak kockás a hasa?
milyen hasizomgyakorlatokat csinálsz, és mennyit? (pl felülés, hasprés, planking?)
Előzőnek:miért kéne meghaGYnunk a férfiaknak?? Menj már a tudodhova :D Mutogasd büszkén a kockahasad kedves kérdező, hidd elé iszonyat szexi ;)
Régebben felülés, régebben mániám volt, nem tudom miért, 4.-Ben valami 80 valamennyit csináltam felmérésen. Mostanában csak lefekszek a földre felemeled a lábaimat, függőlegesen, es váltogatva lengedez a földre ugy hogy pont ne érjen le, es utána vissza es a masik labammal. Remelem érthető.
Es nem nem fogom meghagyni ezt a férfiaknak, mert mostanában mindenki olyan punnyadt! Vagy porokat eszik ezerrel ami egyszerűen taszít engem, vagy úszógumija van, ami szinten taszít. Annyira ellustult a társadalom megyek a strandon nyáron es körbe nézek kövér emberek MINDENHOL, vagy olyanok akinek olyan az alkata mint nekem, csak nem eddz ra es pálcikak. Lehet én nem járok jó helyekre de én tavaly kb egy jól kinéző emberrel nem találkoztam a strandokon. Persze nem csak a külső a fontos, de nem egészséges a dagadtság. Sok ember csak egész nap ül a gép elott es sír mindenkinek hogy o ilyen szomorú meg olyan szomorú, hogy senkije nincsen, de akkora mint egy ház, akkor ne varja hogy mágnesként fognak ra tapadni. Persze vannak olyanok akik ezeket szeretik de nem egészséges. Nem azt mondom, hogy mindenkinek szálkás izmai legyenek, de azert ne legyenek ilyen 160kgos emberek. Akik meg valamilyen betegségben szenvednek azt megértem.
"Nem azt mondom, hogy mindenkinek szálkás izmai legyenek, de azert ne legyenek ilyen 160kgos emberek. "
- Akkor ezt minek írod le? Miért az egészségtelen életmóddal igazolod azt, hogy neked kockahasad legyen, ezzel közvetetten egészségtelennek beállítva azt, akinek nincs.
"Vagy porokat eszik ezerrel ami egyszerűen taszít engem"
A fehérjeporba fehérje van,mint a csirkemellbe,a halba és a tojás,taszít téged ha valaki csirkét,tojást vagy halat eszik?
Kockák nem akkor fognak látszódni ha sokat edzel,hanem ha olyan alacsony a testzsír%od,nőknél pedig egészségtelen olyan alacsonyan tartani a testzsírszázalékot, hogy a kockát láthatóak legyenek.
És én nem egy ilyen dagadt gép előtt ülő hegyitroll vagyok aki csak magyaráz, én is kondizok és egyáltalán nem vagy tisztába a tested működésével és a táplálkozással se, ahhoz képest eléggé osztod az észt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!