Miért gáz a többi nő szemében, ha egy nő rajong a motorokért, és egy komolyabb géppel jár?
Ahogy valaki írta: valóban masculin. De.. ma már nagyon sok nő az: vezetők (nem járműre gondolok), férfias munkát végzők, katonák, rendőrök. A legtöbbjük masculin.
Nem gáz, hanem félelmetes, mert közelebb vannak a férfiak gondolkodásmódjához (még ha csak ebben az egy szegmensben is), így jobban megértik egymást, ez pedig Nekik, akik nem ilyenek egy lépés hátrány. Ha leszól érte, attól erősebbnek érzi magát (holott csak még gyengébb).
Nekem tetszik ha egy nő motorozik. Bevallom, irígy is vagyok rájuk, de tudom: bármennyire vonz, nem az én világom (bár cicababa sem vagyok).
Fogadd el a tanácsot másoktól is és egy olyan nőtől is, akit csak azért utálnak a többiek (vagy mondjam úgy irigylik), mert testvére egy jó pasinak: mosolyogj rájuk és magadban ne törődj velük. Ha Te belül rendben vagy akkor meg tudod tenni. Ha nem tudod megtenni akkor gondolkodj el rajta mi az, ami a Te szemedben gáz a saját életmódodban.
Mert irigyek rá ,mivel olyat csinál amit ők soha nem mernének,mellesleg sok sok pasinak nagyon is vonzó egy ilyen vagányabb lány.
A nők borzasztóak ilyen szempontból ,folyamatosan azt lesik milyen a másik,hogy lehet belekötni kipletykálni,lehúzni, besározni.
Köszi a válaszokat. Most van időm reagálni.
Az a helyzet, hogy nem vagyok kimondottan csitri, 40 múltam. Ja, és nem vagyok férfias jelenség, csak amolyan átlagos anyuka kinézetem van. Annyi a beütésem, hogy érdekelnek a műszaki dolgok, és szívesen megyek két keréken.
A gond főleg a munkahelyemen van. A kolléganők mindenbe belekötnek.
Miért nem kocsival járok? Hát többek között mert a motor kevesebbet fogyaszt.
Miért kell a bőrnadrág, meg a protektoros dzseki, kesztyű, amikor a férjük is motorozik a Simsonnal a faluban, és elég neki a farmergatya? A bőrcucc csak magamutogatás. Énn nem a faluból jövök, féltem a bőrömet, meg az izületeimet.
Érdekes, hogy a lakóhelyemen nem csinálnak ekkora ügyet belőlem, ismernek, tudják, hogy amúgy nem különbözöm tőlük. Itthon csak furcsán néznek néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!