Ki lehet azt deríteni valahol, hogy valaki házas-e, vagy volt-e valaha házas?
Ilyen adatot nem adnaki ki senkinek, mert magánügy.
De ha ennyire nem bízol a másikban, akkor semmi értelme a kapcsolatnak.
nem mondják meg neked sehol.
én is azt tudom tanácsolni,hogy válogasd meg kivel találkozol. ha a bizalom ennyire nincsen meg, akkor kár erőltetni. elhiszem,hogy rosszak a tapasztalataid, de nem szabad ennyire bizalmatlannak lenni,csak mert más átvert egyszer...
én is jártam egy ideig egy pasival, amikor kiderült,hogy a drágának van kapcsolata, csak éppen nem szólt róla.. nekem is nehéz volt visszanyerni a bizalmamat utána, de ez van. mindenkinek adni kell egy esélyt,aztán majd kiderül,hogy megérdemli,vagy nem.
de ha nagyon nem hiszed el,akkor kérdezd meg az illető egy családtagját ezzel kapcsolatban.. ő csak tudja,hogy volt -e házas.
bár nem értem mi jelentősége van,hogy házas volt.ha meg most még mindig házas, azt meg csak nem tudja eltitkolni,főleg ha hazavisz.
Így nem érdemes belekezdeni egy kapcsolatba.
Ha ennyire bizalmatlan vagy, akkor hiába derülne ki, hogy nem házas, nem elvált, akkor is találnál mindig valami más okot, amiért idegeskedhetsz.
Szerintem magadat kéne megerősíteni, és csak utána kéne kapcsolatba kezdeni.
"én meg nem vagyok már 18,hogy hónapokat feccöljek egy-egy kapcsolatba, aztán a végén kiderüljön,hogy hát pl házas, csak van egy sz.r időszakuk,amikor külön vannak, akkor megint én maradok ott megbántva a végén,ő meg csak elütötte velem az időt"
Hát, ha neked ennyire drága az időd (még akkor is, ha épp te is élvezed azt az időtöltést)... akkor miért nem fogadsz minden jelentkezőnél rögtön magánnyomozót?
Leperkálod az összeget, aztán fél nap alatt megszerzi neked az infót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!