Az exem szülei és a sógornőjelöltem nem köszöntöttek fel a névnapomon. Miért?
Még az exem is felköszöntött. Állítólag úgy szerettek, a sógornőjelöltem még a szakításunk után is megírta hogy nagyon szeret engem. Erre most egyik sem írt rám :(
Miért, az exem csalt meg engem, még csak nem is én léptem ki a kapcsolatunkból :(
3 napja volt a névnapom
Lehet, hogy nem tudtak, hogy nevnapod van. Nem mindenki tartja szamon a nevnapokat, pl en sem.
Meg szerintem azert lassan lezarnak teged, kitisztulsz az eletukbol, mar nem jarsz tobbet oda (gondolom).
.....hany éves vagy?
1. névnapnak nem kell nagy jelentoséget tulajdonitani
2. ex vagy..szép lassan elfelejtenek
Szep gesztus ez az exedtol, meg neki se lenne "kotelezo", nemhogy az anyukajanak es a tesojanak. Barhogy is, de vege lett, anyos es sogornojelolt szepen bucsuzott el, amikor biztositottak arrol, h kedveln/tek teged.
Majd szepen elhalvanyul benned is mar teged se fog erdekelni, h melyikuknek mikor van a nevnapja :-)
Ui. Nekem ma van, hat couldnt care less, sosem keritettem neki nagy feneket, volt, h masok figyelmeztettek ra :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!