Ballagás óta nagyon rossz a hangulatom (? )
Pénteken volt a ballagásom,6 évet voltunk egy osztály, nagyon szeretjük egymást, nagyon jó kis csapat kovácsolódott össze.Legjobb barátaimat köztük találtam meg,mindennap minden délutánt suli után együtt töltöttünk,ha baj volt segítettünk a másiknak.. Már csütörtök este a szerenádot végig sírtuk,hogy ennyi volt a 6 év.
Aztán pénteken a ballagáson is rendesen zokogtunk, a legvégén volt lufi elengedés is, akkor is összeborulva sírtunk, nagyon rossz volt,mintha egy énem halt volna meg.
Azóta brutálisan rossz hangulatom van, sírás kerülget egész nap,bunkóskodok mindenkivel,szomorú vagyok,nincs étvágyam, ha már belegondolok, elkezdek könnyezni.
Ez szerintetek normális? Biztos az érettségi miatt való stressz is rásegít, de olyan hülyén érzem magam, mintha komolyan gyászolnék.
De közben tudom,hogy ez az élet rendje, meg akikkel tényleg nagyon jóban vagyok, velük még egy városba is megyünk egyetemre,úgyhogy tuti fogunk találkozni, de valamiért nagyon rosszul érint.
Valaki van még hasonló helyzetben? Vagy valami tanács?
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!