Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nektek a BTS-ből ki a kedvence...

Nektek a BTS-ből ki a kedvencetek? És milyen tulajdonsága miatt szeretitek? :D

Figyelt kérdés

2016. ápr. 28. 21:13
1 2
 11/16 anonim válasza:
Nekem Taehyung , Suga és Jimin 😍 Taehyungnak a nevetése és az hogy olyan hülye mint én , Sugának imádom a haját és a mosolyát x3 Jimin szemei 😍 és a haja is -ㅅ-
2016. jún. 23. 15:42
 12/16 anonim ***** válasza:

Nekem Jimin♡ mert imádom ahogy viccelődik olyan cuki ^-^

Meg amikor mosolyog :) áááhhh

Csakis csak ő

2016. jún. 27. 20:46
 13/16 BTS FAN válasza:

Hogy melyik a kedvenc BTS-tagom? Igazábol JUNGKOOK felè hajlok igazán, de V-t JIN-t ès SUGA-t is szeretem. Meg mèg J-HOPE-t JIMIN-t RAP MONSTER-t...... NA JÓ!

JUNGKOOK A KEDVENCEM! NEM TUDOM MIÈRT! NAGYON SOKAN CSAK A KÜLSEJÈT NÈZIK! DE ÈN AHOGY MEGFIGYELTEM, KEDVES, NÈHA ROSSZCSONT ÈS MEGÈRTŐ........ DE IGAZÁBOL ÈN TÖKÈLETESNEK TARTOM! ÈS ÈN IS NAGYON JÓL TUDOM, HOGY SENKI SEM TÖKÈLETES! KIVÈVE JUNGKOOK :D XD

ÈN AZ EGÈSZ BTS-T IMÁDOM! CSAK HA NAGYON MUSZÁJ AKKOR VÁLASZTOM KOOKIE-T!

DE A BTS LEGALÁBB EREDETI A ZENÈJÈÈRT! (mint ahogy a WE ON-ba is van :D )

2016. júl. 1. 23:41
 14/16 anonim válasza:
Suga. Nem csak azért, mert édes és aranyos. A személyiségével nagyon tudok azonosulni, ráadásul csodálom a tehetségét, a fáradhatatlan nonstop munkáját, hogy a rajongókért olyan dolgokra is képes, amik amúgy kívülesnek a komfortzónájából, és hogy egy torődő és megbízható ember. Büszke anyukaként gondolok rá. :'(
2016. aug. 11. 02:31
 15/16 anonim válasza:

Jungkook: mert cuki és nagyon aranyos kivált a mosolya,és helyes.

jimin ,V,és sugát is kedvelem ők is cukik és persze az egész bandát szeretem.

2019. aug. 2. 16:28
 16/16 anonim válasza:
Nekem V!... Hogy mér'igazából nem tom'.
2020. jan. 3. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!