Csak szerintem a legfontosabb dolog az életben a pénz?
Nem csak szerinted, sokak szerint az.
Szerintem a pénz csak egy eszköz, nem lehetne cél.
Szerintem a legfontosabb dolog a boldogság! Van aki a pénz által éri el, van akinél csak részben játszik szerepet a pénz, hisz ugye a világban elég fontos szerepet tölt be, de van akinél egyáltalán nincs köze a boldogságához.
23F
Pénz és egészség a többi jön,ez a kettő kell mindenképpen.
Én voltam szegény fiatal egyetemista koromba undorító volt,korlátozva voltam.Edzésbe se nőttem feltudtam szedni
évente 1-2 kg-t annak fele zsír volt :(
Most meg növök fejlődök,személyi edző,el tudom vinni barátnőm, luxus étterembe is,ruháim kiváló minőségűek.
Régen nem tudtam és borzasztó frusztrált voltam,senkinek se kívánom azt az időszakot.
Én sose elégedtem meg a kannásboros bulikkal ezért is mindig különcködtem,tehát sose jártam egyetemi bulikba inkább melózta mindig,mert tudtam én nem erre vágyok átlagos partik,fekve hányás,és csúnya igénytelen lányok társaságára(ELTE IK ugye nem kell bemutatnom? :)))) ).
Egyszóval pénzért megveheted a legfinomabb ételeket,beleülhetsz a legjobb kocsiba,ápolhatod a tested,kigyúrhatod magad,ruháid a legprémiumabb minőségűek lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!