Arcszőrzet? (lány)
Már évek óta borotválom az arcom, (áll,bajusz,pajesz) körülbelül 10 éve... Nagyon zavar, kisebbségi érzésem van emiatt... Voltunk ilyen végleges kezelésen, meg is próbálták, de ahhoz minimum 3 centisre meg kéne növeszteni, de úgy utcára sem mehetnék... Drasztikus megoldás kéne rá, már nem bírom. A gyantához is meg kéne növeszteni, szőrtelenítő krém a borotvált területre nem használ... Mit tehetnék, hogy eltűnjön legalább egy kis időre? Csak komoly válaszokat... Van aki hasonló hozzám?
23/L
conchita wurst ota már az sem kizárt, hogy egyszer még ez lesz a nőideál, és nyert ügyed lesz. :D tudom, nem poén, viszont ha innen nézzük, a mai világ egyszerre kirekesztőbb, és elfogadóbb, mint valaha.
csak sajnos egy normális ember átlagos közegben a kirekesztést fogja megtapasztalni hamarabb.
én a szakállamat egy időben ricinus olajjal kentem, hogy erősödjön, ám túlzásba estem, minden nap kentem, és ettől gyengülni és hullani kezdett. hogy hosszútávon ki lehet-e ölni így, azt nem tudom, nálam az csak baki volt.
Szia!Csak most olvasom a kérdésedet. Nekem fekete piheszőrök vannak az arcomon meg van egy kis bajusz is(nincs betegségem szerencsére,nem azért van). Általános iskolában sokat nevettek emiatt rajtam főleg fiúk az osztályból. Többször mondták bántóan,hogy nekem borotválkoznom kellene. Szólni senkinek nem mertem,hogy ezzel bántanak,de az osztályfőnököm észrevette,hogy valami baj van. Úgy vette észre,hogy egyik reggel mielőtt mentem az iskolába(a szüleim elmentek már dolgozni fél 5 körül,előttük nem mertem volna)nekiálltam borotválkozni,meg gondoltam is,hogy nekem majd ezután rendszeresen borotválkozni kell,amikor nem látják anyáék. Láttam,hogy apa hogy csinálja,meg még azt is tudtam,hogy azért pamaccsal keni el a borotvakrémet,mert úgy a megfelelő irányba áll a szőr. Ugyanúgy nekiálltam,ahogy apától láttam,de több helyen megvágtam az arcomat. El is késtem az iskolából az első óráról,meg persze fel is tűntek a vágások. Szerencsére ahogy beértem a suliba,az osztályfőnökömmel volt a második óra. Rögtön kérdezte,hogy mi történt,sírtam is. Elmondtam neki,utána azonnal vitte ezeket a fúkat az igazgatóhoz,aki jól megbüntette őket. Ezután nem mertek már bántani. A szüleimet is felhívta az osztályfőnököm az iskolából,hogy mi történt,és ne szidjanak meg,ha hazaérek az iskolából. A szüleim is vígasztaltak,hogy semmi baj nincs,a fiúk megkapták a büntetést,és mondták hogy de többet ilyet ne csináljak,nem kell borotválkoznom,a piheszőr és egy kis bajusz normális,hogy van olyan lány akinek van.Én mindig elfogadtam volna,hogy ott van,csak a bántások miatt döntöttem a borotválkozás mellett végül,aminek nem lett jó vége. Ez 20 éve volt,hetedikes voltam.
Szerencsére sikerült párt is találnom,3 éve férjnél vagyok. Az esküvő előtt álltam csak neki megborotválkozni,mert a sminket nem tudom elviselni egyáltalán,nagyon utálom. De akkor nem vágtam el az arcomat,segített a férjem. Se az esküvő előtt,sem azóta nem borotválkozok,nem zavarnak azok a pihék. Ha nincs betegséged,fogadd el,hogy van szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!