Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Arcszőrzet? (lány)

Arcszőrzet? (lány)

Figyelt kérdés

Már évek óta borotválom az arcom, (áll,bajusz,pajesz) körülbelül 10 éve... Nagyon zavar, kisebbségi érzésem van emiatt... Voltunk ilyen végleges kezelésen, meg is próbálták, de ahhoz minimum 3 centisre meg kéne növeszteni, de úgy utcára sem mehetnék... Drasztikus megoldás kéne rá, már nem bírom. A gyantához is meg kéne növeszteni, szőrtelenítő krém a borotvált területre nem használ... Mit tehetnék, hogy eltűnjön legalább egy kis időre? Csak komoly válaszokat... Van aki hasonló hozzám?

23/L

2016. ápr. 24. 18:01
1 2
 1/14 anonim válasza:
szőkítést próbáltad már?
2016. ápr. 24. 18:07
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem... De a vastag, erős, borotvált szőrzetet nem lehet szőkíteni...
2016. ápr. 24. 18:08
 3/14 anonim ***** válasza:
Emiatt ne érzed magad rosszul, minden nőnek nől. Én csipesszel szoktam kiszedegetni.
2016. ápr. 24. 18:12
 4/14 anonim ***** válasza:

ennek nyilván hormonális úton tudnál véget vetni, ez nem normális dolog. menj el a háziorvoshoz, annál is inkább, mert rosszabb esetben lehet, hogy belül is vannak rejtett férfi nemi szerveid is a nőiek mellett, amelyek tesztoszteront termelnek, és amik könnyen elrákosodhatnak, vagy amiktől nem tudsz majd teherbe esni, vagy kihordani a babát, ha eljön az ideje.

nem froclizni akarlak, komoly.

2016. ápr. 24. 18:17
 5/14 A kérdező kommentje:
Endokrinológusnál voltam... Nem tudnak mit kezdeni velem... Milyen belső férfi nemi szerveim lehetnek??:D
2016. ápr. 24. 18:19
 6/14 anonim ***** válasza:

Várd meg a nyarat aztán növezd meg az arcszőrzeted.

Olvasd el

2016. ápr. 24. 18:24
 7/14 anonim ***** válasza:
olvasd el már nem ide jött volna.d
2016. ápr. 24. 18:24
 8/14 anonim ***** válasza:

rejtett herék, pl, bent a testedben, ondómirigy, stb, vagy a csonkjaik.

én ugyanez vagyok, csak fiúban. nekem meg éppen az arcszőrzet az egyetlen a másodlagos nemi jellegek közül, ami megvan.

hidd el, sajnos képben vagyok. nálam is nézték, nincsenek-e női szervek

2016. ápr. 24. 18:25
 9/14 anonim ***** válasza:
Egyfajta szőrzete mindenkinek van az arcán ez a normális. Ne èrezd magad szarul emiatt:) Az a baj ha borotválod sokkal dúsabb ès erősebb lesz kb.. Bár megèrtem mert zavaró lehet.. Meg ebbe a mai világban emiatt is kikezdenek. Csak próbáld meg elfogadni szerintem.. Nem hinnèm,hogy olyan gáz lenne.. Csak ugye a nők elèggè drasztikusan látják a dolgokat pláne saját magukat:DD ismerős.
2016. ápr. 24. 18:30
 10/14 A kérdező kommentje:

Hatos... Mondom nem tehetem, dolgozó ember vagyok, egy hónapban 3 szabadnapom van, nyáron miért lenne másképp? :(

Utolsó! Értelek... Nekem biztos nincs, azt már kimutatták volna. Járok nőgyógyászhoz, volt hasi ultrahangom is, nincsen semmi "rendellenesség" ... De köszönöm!

2016. ápr. 24. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!