Arcszőrzet? (lány)
Már évek óta borotválom az arcom, (áll,bajusz,pajesz) körülbelül 10 éve... Nagyon zavar, kisebbségi érzésem van emiatt... Voltunk ilyen végleges kezelésen, meg is próbálták, de ahhoz minimum 3 centisre meg kéne növeszteni, de úgy utcára sem mehetnék... Drasztikus megoldás kéne rá, már nem bírom. A gyantához is meg kéne növeszteni, szőrtelenítő krém a borotvált területre nem használ... Mit tehetnék, hogy eltűnjön legalább egy kis időre? Csak komoly válaszokat... Van aki hasonló hozzám?
23/L
ennek nyilván hormonális úton tudnál véget vetni, ez nem normális dolog. menj el a háziorvoshoz, annál is inkább, mert rosszabb esetben lehet, hogy belül is vannak rejtett férfi nemi szerveid is a nőiek mellett, amelyek tesztoszteront termelnek, és amik könnyen elrákosodhatnak, vagy amiktől nem tudsz majd teherbe esni, vagy kihordani a babát, ha eljön az ideje.
nem froclizni akarlak, komoly.
Várd meg a nyarat aztán növezd meg az arcszőrzeted.
Olvasd el
rejtett herék, pl, bent a testedben, ondómirigy, stb, vagy a csonkjaik.
én ugyanez vagyok, csak fiúban. nekem meg éppen az arcszőrzet az egyetlen a másodlagos nemi jellegek közül, ami megvan.
hidd el, sajnos képben vagyok. nálam is nézték, nincsenek-e női szervek
Hatos... Mondom nem tehetem, dolgozó ember vagyok, egy hónapban 3 szabadnapom van, nyáron miért lenne másképp? :(
Utolsó! Értelek... Nekem biztos nincs, azt már kimutatták volna. Járok nőgyógyászhoz, volt hasi ultrahangom is, nincsen semmi "rendellenesség" ... De köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!