Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek ez egy járható út?

Szerintetek ez egy járható út?

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet, hogy mivel elég rosszak az anyagi körülményeim (hosszú, hogy miért, fizetésem sem túl magas + egyéb más családi okokból) ezért, arra gondoltam, hogy kimennék Angliába dolgozni, hogy egy tehetősebb családból származó nőt feleségül vegyek. Az sem baj, ha nem annyira szép csak meg legyen az anyagi biztonság.

Mielőtt leoltanátok tisztázzunk pár dolgot.

1. Nem az a célom, hogy lehúzzak valakit. Sőt nekem sosem volt büdös a munka egyáltalán, de itt Magyarországon úgy látom már egyáltalán nem lehet egyről a kettőre jutni.

2. Nem vagyok csúnya, az arcommal sem szúrt ki a teremtő és más dolgok is rendben vannak. (Hetente 5X edzek, izmos test.) Eddig gyakorlatilag bárkit megkaptam akit akartam (nyilván 1-2 kivétellel) ezért is gondolom, hogy egy középkategóriás angol nővel sem lehet probléma. Ráadásul ahhoz elég jól értek, hogy bevágódjak a nőknél és manipuláljam őket, ezt a képességem az évek során mondhatjuk tökélyre fejlesztettem.

Amúgy angolul folyékonyan beszélek felsőfokú nyelvvizsga + még egy nyelv, de az lényegtelen.

És persze dolgoznék ott is, tehát nem arról van szó, hogy el akarom tartatni magam.

Nagyjából ez az elképzelésem a kérdés pedig az lenne, hogy erre szerintetek mekkora esély van kb. meg egyáltalán mi a véleményetek a dologról ilyenekre lennék kíváncsi.

2016. ápr. 19. 20:23
 1/5 Roland G. ***** válasza:
100%
Ha itthon nem megy felsőfokú nyelvvizsgával,akkor ne hidd,hogy kint menne.Itthon is vannak tehetősebb nők.Ha olyan nagy szám vagy akkor miért nem sikerült? :)
2016. ápr. 19. 20:32
 2/5 A kérdező kommentje:

'Ha itthon nem megy felsőfokú nyelvvizsgával,akkor ne hidd,hogy kint menne.'

Mi?

'Ha olyan nagy szám vagy akkor miért nem sikerült?'

Mi?

2016. ápr. 19. 20:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Isten nem fog bottal verni :)
2016. ápr. 19. 20:40
 4/5 A kérdező kommentje:

'Isten nem fog bottal verni'

Csak ostorral... Esetleg kifejtenéd kicsit bővebben?

2016. ápr. 19. 20:44
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát, ha ez bejön akkor gratulálok, mivel erre maximum 40-54% az esély.

Először is az Angolok eléggé sznobok és eléggé lefognak nézni mint, úgymond migránst.

Másrészt pedig egy tehetősebb angol családból származó nőci nagy valószínűséggel nem egy nála jóval rosszabbul keresőhöz fog hozzá menni (bár, gondolom először munkát fogsz keresni, ami azért egy közepes fizut ad, szóval na)

De ha folyékonyan beszéled a nyelvet és bő a szókincsed, valamint talpraesett és megütsz egy szintet ész terén, akkor van rá esélyed.

De inkább egy olyan nővel próbálkozz, aki nagyjából annyit keres, mint te.

Szerintem ez egy viszonylag járható út lenne, csak kell egy alap, ahonnan eltudsz indulni.

2016. ápr. 19. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!