A lányoknak miért könnyebb az élet?
Figyelt kérdés
Kiirtam egy kérdést hogy nincs hol laknom mert kidobtak szüleim,kb vagy 50 privit kaptam pasiktól hogy nálluk el lakhatok szexmentesen. Egyértelmü hogy szex miatt ajánlták fel,de ha egy pasi irna ki egy ilyen kérdést akkor miért nem ajánlja fel még 1 lány se ezt hogy nálla el lakhat. 18 éves lány vagyok amúgy.2016. ápr. 17. 13:28
21/26 A kérdező kommentje:
ma 14:20
igazad van mindenben
2016. ápr. 17. 15:38
22/26 anonim válasza:
Biztos, hogy fiú vagy.
Vagy egy nagyon nagyon önbizalomhiányos lány, aki szart is enne, hogy a fiúkák rámosolyogjanak.
23/26 A kérdező kommentje:
jellemző itt a gyakorin a másik ember sárdobálása,gratulálok
2016. ápr. 17. 15:41
24/26 anonim válasza:
Ja, annyira jellemző, mint a kamuzás, gratulálok.
25/26 anonim válasza:
Annyira jellemző mint a kamukérdések, meg a fiúk akik lánynak adják ki magukat :D
26/26 anonim válasza:
"egy nagyon helyes fiú, de ő a félős, csendes, akkor örökre egyedül marad"
nem mert a helyesre tapadnak a nők már ált. suliban is. ha kezdetben félénk is, a sok poz. megerősítés magabiztossá teszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!