A lányoknak miért könnyebb az élet?
ma 13:37
igen ebben van valami..
első nem érted a lényeget..
forditott esetben egy pasi szeretné ha felajánlanák neki,akár meg is eröszakolhatja őt a lány..
Relatíve könnyebb. Valamiben könnyebb, valamiben nem. Például szerintem olyan munkát találni, amivel meg lehet élni és fiúnak könnyebb. Viszont a lányok agya jobban működik, erősebb, így nekik könnyebb jobb eredményeket elérni iskolákban, tehát később a munka nem nagy dolog. Vagyis az, de akkoris könnyebb. Viszont, ha abból indulunk ki, hogy nem olyan tanult, akkor sokkal nehezebb elhelyezkednie, mint egy tanulatlan fiúnak. Azonban a lányokra a fiúk lecsapnak, lányoknak udvarlással meg ilyenekkel nem kell törődni, míg például egy olyan fiúnak, mint nekem, soha a büdös életben nem lesz párom. Szóval nem tudom. Én szívesebben lennék lány. Tanulnék, lenne egy jó munkahelyem, valakinek úgyis megtetszenék egyszer, ha meg mégsem, akkor így jártam, élek a hobbimnak, aminek a jó munka miatt tudok élni. Ennyi.
Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy mind a kettő nemnek meg kell dolgoznia a sikerért.
- Nem áll szándékomban a válasszal megsérteni senkit sem, előre szólok -
Nos. Ugyebár több (női) prostituáltat lehet találni Magyarországon, mint hím..ringyót. Ebből kiindulva a szexista retkek úgy vélik, hogy automatikusan könnyebben kapható egy-egy "kedvszerzés" céljából a nő egy férfinak, mint a férfi a nőnek. Általában a pasi nyomul a csajra, ezért.
1. Nekem nem jelentene könnybb életet, hogy lakásért le kell feküdnöm valakivel.
2. A férfiak közt is igen sok van, akinek nem mindegy, kivel szexelnek, és ha a lakótárs megeröszakolja, azt nem feltétlen veszik pozitívnak.
3. Ettöl függetlenül létezik olyan, aki tényleg "csak" segíteni akar és azért ajánlj fel egy lakhatási lehetöséget, szex nélkül.
Tetejébe a többi férfi fatökűnek, nyápicnak, búzának nevezi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!