Hogy lehet emléket "kitörölni"?
Van egy nagyon kellemetlen emlékem,soha senkinek sem beszéltem róla.
Kb. 4-5 éves lehettem ,10 évvel idősebb bátyámmal itthon hagytak a szüleim...a bátyám egy tollat/ceruzát d...gott fel "oda". Nekem ez nagyon kellemetlen, még mai napig is emlékszek mindenre ,ami akkor történt. Még a toll kinézetére is,pontosan tudom,hogy melyik szobában csinálta,az érzés is megmaradt.
Ezt a rossz emléket ki lehetne törölni? 15/l
Orvosi beavatkozással lehetséges ilyen ha nagyon sok pénzed van, szerintem legalábbis xDD
Van valami a környezetedben ami esetleg visszahozza az emléket, aktuálisan tartja? Pl. bátyád még mindig veletek él? Vagy szokott átjárni hozzátok?
Mert ezeket a tényezőket akkor jó lenne kiküszöbölni.
S illene elmondanod azért legalább a szüleidnek vagy valakinek akiben megbízhatsz, mert azért segíthetne az is a "feldolgozásban", a magunkban tartott dolgok emészteni kezdenek s nem vezet semmire.
Illetve szerintem egy pszichológus segítsége is jól jöhetne, ők erre specializálódtak.
Ez most megbrotrantatott.
Azer jobb lenne tudni az elezményeket.
Radnyitott a fürdöben es ugy törtent? Nem is ertem...
Amugy amit tudok tanacsolni, hogy menj el psychologushoz. De ne ahoz aki a sulinak segétkezik, hanem oylyanhoz akiknek konkret rendelöben dolgozik.
Vagy vannak csalad segitök, ott en is voltam, es nagyon kedvessek voltak velem, ok is tudnak segiteni.
Ezt most azert mondom, mert neha nagyon nehez megnyilni ilyen teren a szülöknek.
Vagy lehet, hogy nyugot körülmenyek között tesodal is megbeszelhetned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!