Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Elmebeteg vagyok? Vagy ez mi?

Elmebeteg vagyok? Vagy ez mi?

Figyelt kérdés

Ne nevessetek, nem kamu.

Vannak furcsa gondolatfoszlányaim, pl. az egyik hogy egy rövid ősz hajú öreg de fiatalosabb nő sétál egy kertben egy kör alakú ágyásnál. Bölcsesség és nyugalom sugárzik róla. Az idő borús, jönnek a fekete felhők de ilyen furcsa lilás-rózsaszínes-szürkés fények is vannak. De többségében fehér minden. Szóval erről a képről még két dolog eszembe jut, a gyémánt, mert olyan gyémántosan csillog minden, meg karfiol felkockázva. Gyerekkorom óta bennem van ez a kép.

2016. ápr. 14. 11:20
 1/8 anonim válasza:
Igen.
2016. ápr. 14. 11:24
 2/8 anonim ***** válasza:
Valósként látod, vagy ez nem több egy puszta gondolatnál?
2016. ápr. 14. 11:34
 3/8 anonim ***** válasza:

karfiol felkockázva

ööö... oké.

2016. ápr. 14. 11:39
 4/8 anonim ***** válasza:

Semmi probléma, az előző életedben karfiol voltál felkockázva.

Ha meg ebben az életedben túl sokat gyakorizol, akkor kék téglalapokat fogsz látni a következő életedben - az ég be...

2016. ápr. 14. 11:42
 5/8 Roland G. ***** válasza:
Dehogy vagy az.Tök normális...LOL :)))))
2016. ápr. 14. 11:45
 6/8 anonim ***** válasza:

Ez nagyon aranyos, főleg a karfiol :-) És ha van benned egy kis "löket", akkor mi van? A túl normális emberek olyan unalmasak.

Amúgy ne foglalkozz a leírt képpel, fölösleges ilyeneken agyalni, hogy milyen hátsó jelentései lehetnek.

2016. ápr. 14. 11:46
 7/8 anonim válasza:
100%
Régebben én is azt hittem magamról, hogy gyagyás vagyok, de a hangok megnyugtattak hogy nem vagyok az.
2016. ápr. 14. 12:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Honnan szereztél LSD-t? :D
2016. ápr. 14. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!