Ti 19 évesen milyen gondolkodásmódúak voltatok? Mennyire érdekelt titeket, hogy mi lesz veletek 10 múlva vagy hogy miből fogtok megélni?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 13. 20:16
11/12 anonim válasza:
19 vagyok,egy éve az érettségi előtt jött rám olyan szintű aggódás a jövő miatt,hogy kb azóta is minden nap csalódok ha nem éreztem magam elég hasznosnak.Persze nem ez az általános, a baj hogy én olyan dolgokhoz értek amite nincs igény így nehéz elképzelni a jövőt meg hogy miből éljek meg.Kevesebben vannak a környezetemben akik már leváltak a szüleikről inkább még gyerekek,elkéreckednek otthonról, nyávognak ha valamire szükségük van mama hotel ,anyagi támogatás.Nálam nem ez van ,gondolkodásmódban ezért nem tudok azonosulni másokkal.
12/12 anonim válasza:
Én baromira aggódtam, hogy mi lesz velem, mit fogok csinálni, miből fogok megélni vagy hogy meg fogok tudni-egyáltalán. De emellé baromi gyerekes és fekete-fehér gondolkodásom volt. A legelső durva szakításom és a munkábaállásom első éve volt az ami rengeteget változtatottan a gondolkodásmódomon. Most már kevesebbet aggódok. 25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!