Mit csináljak ha megöl ez a meleg?
Figyelt kérdés
Már most megsülök, mit lehet tenni a meleg ellen? Én mindig is utáltam, és rendkívül érezhető a felmelegedés. Már most izzadok meg minden, más meg kabátban járkál.2016. ápr. 13. 12:32
11/19 anonim válasza:
Nem mondod komolyan hogy már ez a meleg zavar?
Lesz itt még 2x melegebb.
12/19 A kérdező kommentje:
És ettől parázok, mi a francot lehet ellene tenni?! A neten csak maszlag tanácsok vannak. 30 fok, és tényleg látok embereket KABÁTBAN mászkálni. Rólam meg lerohad a póló. Régen más volt a tavasz, most meg mintha már júni-júli lenne.
2016. ápr. 13. 17:38
13/19 anonim válasza:
Én ma pólóban voltam + egy vékony pulcsi.
Láttam embereket bőrdzsekiben én is néztem, nekem vékony pulcsiban melegem volt, de nem vettem le.
14/19 A kérdező kommentje:
Amúgy kövér vagyok, de délebbre valamiért sosem volt melegem-tunéziában nyaraltunk nyáron, tök jó idő volt, pedig afrikai ország. A külváros meleg főleg. Mert ott sok a panel épület. Olaszországban is tök remek idő volt, nyár közepén, hazajöttem, szinte megsültem.
2016. ápr. 13. 18:16
15/19 anonim válasza:
Mondjuk menj el orvoshoz mert nem normális ha már egy kis jó időben majd megsülsz.
16/19 A kérdező kommentje:
És mégis milyenhez?
2016. ápr. 13. 18:48
17/19 anonim válasza:
Elmész orvoshoz,és azt fogja mondani pszihés alapon van. És majd ir fel nyugtatót. Szerintem badarság hozzá menni ezzel. Mivel erre nem tud megfelelő magyarázatot,sem diagnózist adni
18/19 A kérdező kommentje:
Szerintem sem, és mint mondtam délebbre semmi gondom nem volt, de itt a külvárosban kiver a víz egy hűvös tavaszi napon.
2016. ápr. 13. 18:56
19/19 anonim válasza:
De tényleg próbáld elviselni, más megoldás nincs nagyon szerintem.
Ha mész valahova vigyél egy kisebb törölközőt táskába és azzal törölgesd a homlokod, nyakad, stb. ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!