Mit csináljak ha megöl ez a meleg?
Milyen meleg?
A meleg 30 foknál kezdődik. Én most még fázok.
Együttérzek veled, én is tudnám értékelni, ha sosem menne 20°C fölé a hőmérséklet :D A hideg, hűvös időt imádom, 30 fok felett viszont a halálomon vagyok...
Túl sokat sajnos nem lehet ellene tenni, ilyen apróságokat, mint ha lehet, időzítsd a kiruccanásaidat reggelre vagy késő délutánra, estére, amikor nincs annyira meleg. Vagy vannak ilyen kis mini elemes ventillátorok, érdemes lehet egyet beszerezni, nem nagy szám, de néha ez a kicsi is sokat segít. Ha olyan helyen laksz, amikor hűl a levegő estefelé, érdemes fellocsolni a földet az ablak alatt, ha így szellőztetsz este, az is hűt a szobán valamit.
Utolsó, tehát minden sovány ember bírja a meleget, és egyik dagadt sem bírja? Hanyadikba jársz?
Az én húgom kövér, nemcsak dundi, orvosok mondják neki, hogy fogyjon le, és olyan boldog nyáron, hogy nem igaz. És ami irritáló, hogy nem izzad. Míg én, vékony vagyok, sportolok, és ha kimászok az ágyból, leizzadok, mint a disznó.
28/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!