Miért gondolják azt a férfiak és a nők, hogy intelligensek? 2
Kedves Hölgyek és Urak!
Sokan kérkedtek az értelmi képességeitekkel, nevezhetjük intelligenciának, vagy akár IQ-nak. Sokan csillagos egekbe menő számokat valltok magatokénak, úgy gondoltam, hogy adok nektek lehetőséget bizonyítani, mert én olyan társat szeretnék aki tényleg kiemelkedő ezen a területen.
Milyen érték szerepel a '???' helyén és miért ?
3, 4, 7, -14, 5, 6, 12, 0, -3, ???, 14, 1, -2, 13, 5, 9, 10, -16, 2
Aki esetleg kellemetlenül érzi magát, az ne foglalkozzon a problémával, csak, hogy megmaradjon a lelki béke, mert az bizony fontos dolog. Aki viszont úgy érzi, hogy ő valóban a felső 0,1> részét képzi, az nyugodtan időzzön egy keveset a megoldáson.
Sok sikert kívánok!
1 félig jó válasz már érkezett
íme a reakció
"Az üzenet szövege:
Tenyleg?
Hihetetlen pedig ugy mentem at matekböl h a szuleim a fel disznot vittek a tanarnak! A matek örök fajó sebem , lehet megis ertek valamit hozza .. Kösz a valaszt"
Figyelj már ide, te hülye antiszoc biszexuális állat!
Rohadtul nem vagy intelligens, sőt te vagy köztünk a leghülyébb. Azt hiszed, hogy neked van igazad, de nincsen. Azt hittem, hogy megjön az eszed, attól amit írtam, de te csak pontozol le... Ehhez értesz, te kis szánalmas féreg... SOHA NEM FOGSZ TÁRSAT TALÁLNI, KÍVÁNOM, HOGY ÍGY IS LEGYEN
Már előttem is írták hogy akármilyen számot oda írhatok és lehet rá szabályt írni
Na de ha a megadott értékekre egy szoftverrel ráhúzok egy trigonometrikus görbét majd megnézem, hogy a megadott értékek hol vannak az x tengelyen.
Így az x tengelyen lévő értékek egy monoton növekvő sorozatot fognak adni amire már könnyű szabályt írni.
Szerintem a megoldás: ???
Mivel értéket kérdeztél, aminek nem kell konkrét számnak lennie.
Egyébként ha ennek a feladatnak van tényleges, logikailag alátámasztható SZÁM eredménye, akkor arra kíváncsi vagyok. Sok olyan feladattal találkoztam (ezért is utálom az ilyen IQ feladatok), amiknek volt egy konkrét válasza, de ha az ember kicsit másképp gondolkodott, más logikai alapján találhatott másik helyes választ, ami természetesen nem fogadható el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!