Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért gondolják azt a férfiak...

Miért gondolják azt a férfiak és a nők, hogy intelligensek? 2

Figyelt kérdés

Kedves Hölgyek és Urak!

Sokan kérkedtek az értelmi képességeitekkel, nevezhetjük intelligenciának, vagy akár IQ-nak. Sokan csillagos egekbe menő számokat valltok magatokénak, úgy gondoltam, hogy adok nektek lehetőséget bizonyítani, mert én olyan társat szeretnék aki tényleg kiemelkedő ezen a területen.

Milyen érték szerepel a '???' helyén és miért ?

3, 4, 7, -14, 5, 6, 12, 0, -3, ???, 14, 1, -2, 13, 5, 9, 10, -16, 2

Aki esetleg kellemetlenül érzi magát, az ne foglalkozzon a problémával, csak, hogy megmaradjon a lelki béke, mert az bizony fontos dolog. Aki viszont úgy érzi, hogy ő valóban a felső 0,1> részét képzi, az nyugodtan időzzön egy keveset a megoldáson.

Sok sikert kívánok!

2016. ápr. 12. 13:30
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
88%
Komolyan ideírtad a matek házi feladatodat, hogy hátha megoldja itt neked valami birka? :D Jaj, fiam, legalább leleményességből 5-ös vagy...
2016. ápr. 12. 14:38
 22/29 anonim ***** válasza:
Abban mindenesetre biztos vagyok, hogy nem kódolt szöveg (az ismertebb kódolásokat végiggondolva), nem algebrai, vagy geometriai megoldása van. Ez vmi "out of box thinking" szarság lesz. Remélem, h megtalálod a párod, mert idegesítenek a feladványok, amiket nem tudok megoldani. xD
2016. ápr. 12. 14:44
 23/29 A kérdező kommentje:

1 félig jó válasz már érkezett

íme a reakció

"Az üzenet szövege:

Tenyleg?

Hihetetlen pedig ugy mentem at matekböl h a szuleim a fel disznot vittek a tanarnak! A matek örök fajó sebem , lehet megis ertek valamit hozza .. Kösz a valaszt"

2016. ápr. 12. 14:49
 24/29 anonim ***** válasza:
93%
Ez csak azt bizonyítja, hogy mennyire mutatja meg a képességeket a feladat megoldása.
2016. ápr. 12. 14:53
 25/29 anonim ***** válasza:
36
2016. ápr. 12. 15:01
 26/29 anonim ***** válasza:
31%
Azért szelíden megjegyezném, hogy a párodat nem egy számsorozattal fogod megtalálni, legalábbis addig nem, amíg ilyen makacs vagy. Ész nélkül pontozol le mindenkit, bele sem gondolsz, hogy talán igazuk lehet. Ezek után én biztosan nem villogtatnám az intelligenciámat, mert az nem a számsorozatokban mutatkozik meg igazán...
2016. ápr. 13. 19:13
 27/29 anonim ***** válasza:
52%

Figyelj már ide, te hülye antiszoc biszexuális állat!

Rohadtul nem vagy intelligens, sőt te vagy köztünk a leghülyébb. Azt hiszed, hogy neked van igazad, de nincsen. Azt hittem, hogy megjön az eszed, attól amit írtam, de te csak pontozol le... Ehhez értesz, te kis szánalmas féreg... SOHA NEM FOGSZ TÁRSAT TALÁLNI, KÍVÁNOM, HOGY ÍGY IS LEGYEN

2016. ápr. 14. 14:52
 28/29 anonim válasza:
88%

Már előttem is írták hogy akármilyen számot oda írhatok és lehet rá szabályt írni

Na de ha a megadott értékekre egy szoftverrel ráhúzok egy trigonometrikus görbét majd megnézem, hogy a megadott értékek hol vannak az x tengelyen.

Így az x tengelyen lévő értékek egy monoton növekvő sorozatot fognak adni amire már könnyű szabályt írni.

2016. ápr. 18. 21:34
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a megoldás: ???

Mivel értéket kérdeztél, aminek nem kell konkrét számnak lennie.

Egyébként ha ennek a feladatnak van tényleges, logikailag alátámasztható SZÁM eredménye, akkor arra kíváncsi vagyok. Sok olyan feladattal találkoztam (ezért is utálom az ilyen IQ feladatok), amiknek volt egy konkrét válasza, de ha az ember kicsit másképp gondolkodott, más logikai alapján találhatott másik helyes választ, ami természetesen nem fogadható el...

2016. ápr. 18. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!