Miért gondolják azt a férfiak és a nők, hogy intelligensek? 2
Kedves Hölgyek és Urak!
Sokan kérkedtek az értelmi képességeitekkel, nevezhetjük intelligenciának, vagy akár IQ-nak. Sokan csillagos egekbe menő számokat valltok magatokénak, úgy gondoltam, hogy adok nektek lehetőséget bizonyítani, mert én olyan társat szeretnék aki tényleg kiemelkedő ezen a területen.
Milyen érték szerepel a '???' helyén és miért ?
3, 4, 7, -14, 5, 6, 12, 0, -3, ???, 14, 1, -2, 13, 5, 9, 10, -16, 2
Aki esetleg kellemetlenül érzi magát, az ne foglalkozzon a problémával, csak, hogy megmaradjon a lelki béke, mert az bizony fontos dolog. Aki viszont úgy érzi, hogy ő valóban a felső 0,1> részét képzi, az nyugodtan időzzön egy keveset a megoldáson.
Sok sikert kívánok!
Te egy elmebeteg vagy. Nem azért nincs párod, mert túl hülyék hozzád az emberek, hanem azért, mert te vagy hozzájuk képest visszamaradott.
Egyébként: a kérdésed nőkhöz és férfiakhoz egyaránt szól, miközben azt kéred, hogy akinek sikerül megfejtenie, az írjon neked privátot, mert "olyan társat szeretnék aki tényleg kiemelkedő ezen a területen.". Ezek szerint nők és férfiak között egyaránt keresed a nagy őt? Mert akkor több dolog sem stimmel veled.
te biszexuális vagy?
"én olyan társat szeretnék"
"Hölgyek és Urak"
A szeretet és az érzelmi intelligencia, valamint az egymás iránti vonzalom nem egy rohadt feladat megoldásán fog múlni. Egy kapcsolatban nem IQ kell, hanem EQ.
Egyébként én hülyeségnek tartom az ilyen logikai teszteket, amik matek feladatok megoldásával döntik el mennyire vagy intelligens. Az IQ a problémák megoldásáról szól, de valahogy nehezen hiszem el, hogy egy lakatlan szigeten a matekzsenik maradnának életben a legtöbb napig.A probléma megoldáshoz fantázia, kreativitás kell leginkább, legalábbis a való életben nem számsorozatokkal fogsz találkozni, hanem csörgőkígyóval, 20 méteres sziklafallal, vagy éppen különböző növényekkel, és oldd meg a problémát...
Feltettem egy kérdést, megindokoltam a jelentőségét. Egyszerű választ várok rá csupán, se többet, se kevesebbet. Az, hogy az emberekből ez sértettséget vált ki, arról nem én tehetek.
A megoldást majd fogom publikálni, de sokkal jobban örülnék neki, ha valaki meg tudná oldani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!