Mi történik amikor két pszichopata találkozik? Amikor egy pszichopata-szociopata? És amikor két szociopata?
# 9
Mivel eddig nem sikerült senkinek sem definiálni a pszichopatát, ezért elég nehéz feladat:D
Biztosan sokakat erdekel az, hogy mi tortenik ha egy szociopata es egy pszichopata talalkozik.
En szociopata vagyok es a munkahelyemre nemreg jott egy uj fonok.. mivel hasonloan viselkedik a tobbi emberrel, mint En es mert tajekozott vagyok pszichologia teren, igy egybol felismertem a szemelyiseget, hogy O egy pszichopata.
Par het telt el azota miota idekerult, meg mindenkivel nagyon kedves es vicces, habar mostmar bizonyos emberekkel kezd gunyosan hizelgo es vicces lenni. Jelenleg En csendes vagyok elotte, probalom minel kiismerhetetlenebbnek mutatni magamat.. a multkor talalt egy kozos temat, amin O ugy gondolja hogy elindulhat, felterkepezheti a szemelyisegem.. kar, hogy ezzel nem jut elorebb nalam. Nem szimpatikus nekem, mivel teljes mertekben atlatok rajta.. de egyenlore hasznomra valik, a munkahelyemen alig kell dolgoznom, nagyon laza minden most.. habar tudom, hogy kesobb ez valtozni fog, ezert az elkovetkezo hetekben manipulacioval probalom a javamat szolgaltatni vele. Sajnos nem tudom, hogy O tudja e rolam, hogy szociopata vagyok.. szerintem meg nem, ezert van ra esely, hogy manipulalni tudjam egy darabig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!