Miért van fóbiám attól, hogy netán pszichopata vagyok?
Figyelt kérdés
Nos,pár hónapja találtam rá erre a témára,és eléggé megfogott. De sajnos időközben paranoiám lett attól a tudadtól,hogy lehetséges hogy pszichopata vagyok.Eléggé sok cikket elolvastam erről a témáról,de még mindig nem múlt el a kételyem evvel kapcsolatban(+az is ez melett szól sajnos,hogy magamat elemezgetem...). 14/F vagyok,hogy tudnám leellenőrizni hogy vannak e pszichopata jellemvonásaim? És ha vannak,akkor mennyi? Egyelőre csak az biztos,hogy néha cinikus/szarkaztikus tudok lenni.2014. nov. 15. 13:23
1/6 anonim válasza:
Mert kamaszkorban sok minden megfordul az ember fejében, hiszen ebben a korban kezd kinyílni a szeme a világra, ilyenkor kezd rádöbbenni a világ bonyolultságára, ugyanakkor kevesek az ismeretei magáról a világról. Egyébként meg van olyan, hogy a betegségtől való félelem. Ha jobban elfoglalnád magad szellemileg és fizikailag is, akkor a gondolataid másfelé forognának.
2/6 anonim válasza:
Egy pszichopata nem csinál be a tudattól, hogy ő pszichopata = nem vagy pszichopata.
3/6 anonim válasza:
"Eléggé sok cikket elolvastam erről a témáról,"
Vajon miért van sok ilyen cikk? Azért, mert egyre több a pszichológus, meg a pszichiáter. Bele kell dumálniuk a fiatalság fejébe, hogy ők bizony betegek, és ha nem mennek "szakemberhez" (akik egyébként bevallottan semmit sem tudnak az emberi elméről) akkor húúúú, micsoda keserves sors vár rájuk.
4/6 A kérdező kommentje:
Igen,valamilyen elfoglaltságot mindenképpen kéne találnom amire teljesen koncetrálhatok. Mostanában leginkább(meg régebben is) PC-s játékokkal mulattam az időt. Régebben a MOHAA volt a favorit nálam,az volt a legelső játék amit megismertem,ma a leginkább World Of Tanks-al játszok(igen,"piros" vagyok az XVM szerint). Horror műfajt is kedvelem,csak sajnos nem nagyon tudtam kíbirni pár percnél tovább(azaz kiléptem). Ezenkivül napi 30percet-1 órát szoktam átlagban dolgozni kinnt a földön,ugyanis egy tanyán lakok(őszel-télen egyértelműen kevesebbet). Csak ugyebár miközben csinálok valamit,akkor valamilyen oknál fogva mindig másra IS gondolok közben.
2014. nov. 16. 13:51
5/6 A kérdező kommentje:
(Elnézést kérek a furcsa fogalmazási módomért)
2014. nov. 16. 13:52
6/6 anonim válasza:
Nem olvastál eleget a pszichopata személyiségről ezek szerint -> egy pszichopata soha nem fél attól, hogy ő pszichopata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!