Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lennétek öngyilkosak egy...

Lennétek öngyilkosak egy viszonzatlan szerelem miatt?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 6. 21:37
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Viszonzatlan szerelem, szar élet, boldogtalansag... Így?
2016. ápr. 6. 22:04
 12/22 anonim ***** válasza:

úristen, dehogy is.

szar ügy a viszonzatlan szerelem. de gondolj arra,hogy okkal van így. keress mást aki viszont tud szeretni:)a másikat meg felejtsd el.

amúgy később majd rájössz, hogy vannak ennél rosszabb dolgok is az életben, mint hogy nem szeret valaki viszont. mégsem éri meg eldobni az életünket, hiszen annyi jó történik velük.

amikor a legelső szerelmemmel összejöttem, minden tökéletes volt.aztán egyik napról a másikra hirtelen vége lett, megszakította velem a kapcsolatot. nagyon rosszul esett, hónapokig magam alatt voltam. mégsem jutott eszembe olyan, hogy öngyilkosság.. ennyi erővel gondolj már abba bele, hogy aki életének több mint felét leéli valakivel, erre a másik hirtelen el akar válni.. az mekkora trauma lehet már..mégsem szabad öngyilkosságra gondolni. nyilván sok-sok évet a másik mellett nehéz elfogadni, hogy vége.

de ez van, ha a másik így döntött, el kell fogadni. jelen esetben a te szerelmed nem szeret viszont. nem tudsz mit tenni.

próbálj tovább lépni és keresni mást.

én is így tettem és sokkal különb párt találtam, aki nem mellesleg nem tenne olyat,hogy egyik napról a másikra kidob(mint a másik). szóval van remény, ne add fel.

2016. ápr. 6. 22:07
 13/22 anonim ***** válasza:
Nem tetszel neked ez van keress másikat, akinek te is tetszel. Ezért meghalni elég nagy butaság lenne.
2016. ápr. 6. 22:08
 14/22 anonim ***** válasza:

Nem létezik olyan, hogy szerelem, így nem lennék öngyilkos.

Sőt más senki miatt sem, ha minden számomra kedves személy is tőlem elfordulna vagy elveszíteném őket (halál) akkor sem lennék.

2016. ápr. 6. 22:15
 15/22 anonim ***** válasza:
Hülye vagy? :,D
2016. ápr. 6. 22:22
 16/22 A kérdező kommentje:
Majd megtudjátok ha az igaz szerelem rátok talál
2016. ápr. 6. 22:24
 17/22 anonim válasza:
Én lesz*rtam!!!!!
2016. ápr. 6. 22:25
 18/22 anonim ***** válasza:
Dehogy lennék! Más miatt eldobni mindent? Nagy ló***t.
2016. ápr. 6. 22:35
 19/22 anonim ***** válasza:

rám már rámtalált és a saját marhaságomnak köszönhetően el is vesztettem...

furcsa modon még élek. amúgy merre is kapni kloroformot?

2016. ápr. 6. 22:35
 20/22 anonim ***** válasza:
Nekem kevés lány tetszik igazán,de aki igen,azért ölni tudnék.Magamat nem igazán,de megfordult már a fejemben.Év eleje óta fülig szerelmes vagyok egy lányba de semmi esélyem sincs nála..
2016. ápr. 6. 23:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!