Nekem mindig a fejemben jár ez a dolog,pedig még kapcsolatom sem volt...
2016. ápr. 6. 21:41
3/22 A kérdező kommentje:
Ha tényleg tiszta szívből szeretnétek egy fiut és le se szarna titeket, akkor sem?
2016. ápr. 6. 21:42
4/22 anonim válasza:
lehet
2016. ápr. 6. 21:45
5/22 anonim válasza:
Dehogy ér még egy fiú sem, hogy eldobd az életed, amiben még sok jó dolog vàrhat ràd. A fiúk nem érnek ennyit. Még egy könnycseppet sem. Nem tudom milyen idős lehetsz, de ha még fiatal vagy, akkor az évek soràn majd ràjössz ezekre. Mi nők sokkal többet érünk a pasiknàl és sokkal többre is vagyunk képesek. Egy fiú miatt se legyenek ilyen gondolataid.
2016. ápr. 6. 21:52
6/22 anonim válasza:
legyé
2016. ápr. 6. 21:53
7/22 anonim válasza:
Nem.Lány miatt végképp nem, mert én ugye fiú vagyok.
Aki egy viszonzatlan szerelem miatt megöli magát az egy gyáva, életképtelen szar ember.Mellesleg önző is, mert a szeretteinek óriási fájdalmat okoz.
Meg olyat is olvastam, hogy valaki szakítás miatt fontolgatta az öngyilkosságot.
Az ilyen balfa*oknak azt ajánlanám, szépen költözzenek be 1 hónapra egy pszichiátria nyílt osztályára és hallgassák végig az élettörténeteket a csoportbeszélgetéseken.Végighallgatni is borzasztó, nemhogy átélni.Akkor majd rájönne magától a sok gyökér, hogy tulajdonképpen semmi problémája nincs az életben.
2016. ápr. 6. 21:53
8/22 anonim válasza:
az öngyilkosság túl végleges. inkább őt ölném meg és bedobnám mélybe hogy mindig velem legyen. Bár ha ez kiderül akkor lecsuknak. Akkor marad a régi kloroformos módszer.
2016. ápr. 6. 21:54
9/22 anonim válasza:
A büntetésről meg nem is szólnék egy szót sem, amit majd odaát kap az ember a tettéért.
Na megjelent az első feministánk?Mi a baj kiskacsa, összetörték a pici szívedet?
2016. ápr. 6. 21:55
10/22 anonim válasza:
Nem,mert senki nem ér annyit, hogy az ember eldobja a saját életét.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!