Most vagyok túl egy beszélgetésen viszonzatlan szerelem ő nem szeret engem. Ti h léptetek túl a viszonzatlan szerelmen?
Figyelt kérdés
Szerintetek jól teszem h az iskolában ahol folyamatosan együtt vagyunk azt mutatom h nem fáj ez a dolog és túlléptem rajta csak azért h erősnek látszodjak? Belül meg összetörtem hazajövök és csak sírok ő jár a fejemben és nem tudok túllépni rajta?2015. jan. 19. 20:20
1/3 anonim válasza:
Hasonlo cipoben jarunk.Par honapja nagyon tetszett egy srac de o a legjobb baratnommel jott ossze...nekm persze borzasztoan esett
Nem kicsit.De idovel jobb lett.Mondjuk az elso par honapban amikor me lattam oket egyutt akkor elsirtam magam.De legalabb a legjobb baratnom amennyire tudott tamogatott.Persze sokat veszekedtunk emiatt.De most mar nem annyira.Szoval szerintem keress egy embert aki kozel all magadhoz es tamaszkodj ra.Amugy a srac tudta hogy szeretem megis bunko volt velem.Szoval nem vettem figyelembe.Ne erdekeljen probalj rola nem tudomast venni mintha semmi sem tortent volna..tudom nehez lesz,de valahogy meg kell probalnod
2/3 A kérdező kommentje:
17/L
2015. jan. 19. 21:00
3/3 fruzsikaaaaaa válasza:
Ên szerintem maradj a közelébe de csak barátok legyetek idővel rá fog jönni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!