A barátaim nevetve lerondáztak, miért?
Mert bunkók. ha tőlem valaki véleményt kér, akkor elmondom őszintén, hogy min kellene változtatnia. Nem leszek álszent, a barátja vagyok és ha tanácsot kér akkor nem fogok hazudni, ki mondja meg ha nem én? Magamtól esetleg célzásokat tennék.
Ezek nem barátok, vagyis elég primitívek. De lehet változtatnod kellene, haj/ruha/szájápolás/borotválkozás.
Ha az embernek ilyen "barátai" vannak akkor már nem is kell ellenségeket szereznie.
Keress más embereket akik normális, felnőtt fejjel tudnak gondolkodni és viselkedni és az ilyen bunkó, idiótákat meg építsd le.
Én inkább a magányt választanám, mint hogy ilyen emberek vegyenek körbe.
#1 Szerintem is ez a korrekt hozzáállás, hogy ha úgy látod, a másik tudna jó irányba változtatni magán, akkor nem a markodba nevetsz a háta mögött, hanem segítesz neki az őszinteségeddel.
#2 Lehet, hogy tényleg ez lenne a legjobb megoldás, de szeretek a társaságukban lenni. Nem haragszom rájuk a beszólogatások miatt, inkább össze vagyok zavarodva.
#3 Legtöbbször nincs is szövegkörnyezet, csak teljesen indokolatlanul nyögik oda nekem a "minősítésemet". És tényleg vegyes a társaság (mert ha a legjobb barátom mondaná, azt nem venném úgy magamra, mert vagyunk annyira jóban, hogy egy ilyen vicc beleférjen a kapcsolatunkba). Osztálytársaim is odanyögték ezt nekem, meg egy évvel alattam járó lányok, akikkel heti két mondatot, ha beszélek.
#4 Lehet, csak nem értem, hogy ha mondom, hogy rosszul esik, akkor miért folytatják. Többségük tudja, hogy az önértékelésem nem teljesen oké, és ezzel nem segítenek. Régebben is volt, hogy elpoénkodtak ezzel, és nem vettem a szívemre, csak most ez a sorozatos beszólás meglepett :"D
16 vagyok, és igyekszem adni magamra. Azt mondják, nőiesen és csinosan öltözködöm, a higiéniára ügyelek. Az arcberendezésem elismerem, furcsa, de amivel lehet (frizura, szemöldök formája, smink) megpróbáltam segíteni rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!