Nincsenek barátaim, rossz hogy így senkivek se tudok szinte Lehet még?
Nem tudom mièrt velem lehet a baj!?
Az osztályból sincs senki akivel igazán jóba lennèk. Mindenkinek megvan már a maga barátja. Elèg nehezen nyìlok meg az embereknek,ez lehet a baj? Fõleg a családom elõtt tudom önmagam adni. Hogyan tudnèk barátkozni?
Most kezdtem a nyolcadikat,14/l
Majd középiskolában könnyebb lesz új barátokat szerezni, hiszen mindenkinek új lesz a közösség, stb. Ez az utolsó év, ezt már ki tudod bírni, ha eddig kibírtad, persze ez nem azt jelenti, hogy el kell zárkózni minden áron, de szerintem már nem érdemes nagyon teperni ilyen téren :/
Barátkozáshoz pedig szándék kell, ha szeretnél, akkor fog is menni, csak érdeklődni kell a másik ember iránt, akarni is kell megismerni és ezek alapján könnyebb lesz eldönteni, hogy kivel szeretnél barátkozni. A nyíltságról meg csak annyit, hogy annyit kell mondani magadról, amennyi nem feszélyez, nem kell mindenkinek kinyílni, de idővel úgyis bátrabb leszel, szóval nem kell félni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!