Csak én gondolom úgy hogy a határon túli "magyarok" nem magyarok?
Hány éves vagy kérdező?
Kiskorú vagy még?
Ha felnőtt vagy, akkor biztos, hogy nincs érettségid, ilyen blődségeket legfeljebb egy iskolázatlan ember mond, mint amiket itt összehordasz.
HA valai letagadja, akkor lehet, hogy csak az egyik szülője magyar. Egyébként az lenne logikus reakció a részedről, ha azt az embert, aki letagadja , azt nem tekintenéd magyarnak, hiszen ő nyilván nem is várja el. De a többiek mit vétettek ellened? A többség nem tagadja le, jártam Erdélyben 2x is, nekem meg az a tapasztalatom, hogy büszkék rá. Te merre jártál? Én Nagyszalontán (ahol egyébként Arany János született) és Szovátán, ami szép üdülőhely és Farkaslakán (ahol Petőfi életét vesztette a szabadságharcban, amit minden év március 15-én ünnepelni szoktunk) és ezeken a helyeken mindenki büszke volt a magyar származására, senki sem tagadta le.
Az is lehet, hogy az a személy aki letagadja, csak félig magyar, az egyik szülője pl. román, és válás után a román szülő nevelte.. Gondolom ilyen és hasonló oka van annak, ha valaki a nemzetiségét letagadja.
Összegezve: nem helyes, hogy általánosítasz.
Javítás! A kérdező kommentje:
Kései Sirató! Nem válaszolok egyből,és már irogatsz..... ;) SENKINEK SEMMI KÖZE,HOGY MENNYI IDŐS VAGYOK!És nem is a kapcsolódik a kérdéshez, ne gyertek már ilyen oldalra ha nem tudtok normálisan válaszolni! A kérdés nem aktív többet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!