Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak én gondolom úgy hogy a...

Csak én gondolom úgy hogy a határon túli "magyarok" nem magyarok?

Figyelt kérdés
Engem nagyon idegesít,hogy magyarnak adják ki magukat,de soha semmit nem tesznek Magyaországért,nem állnak ki Magyaország mellett,de a támogatás az kell nekik...
2016. ápr. 6. 12:44
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
*erdélyi
2016. ápr. 7. 00:21
 42/54 Kései Sirató ***** válasza:
69%

Hány éves vagy kérdező?

Kiskorú vagy még?

Ha felnőtt vagy, akkor biztos, hogy nincs érettségid, ilyen blődségeket legfeljebb egy iskolázatlan ember mond, mint amiket itt összehordasz.

2016. ápr. 7. 13:16
 43/54 A kérdező kommentje:
Komolyan mondom nektek baj van a felfogásotokkal, nem értetek magyarul vagy mivan? Számomra nem magyarok és soha nem is lesznek azok, és azt gondolok amit akarok, nem a ti dolgotok! Keressetek fel egy orvost,hogy meg tudjátok érteni mi az hogy "azt gondolok amit akarok" Puszi
2016. ápr. 7. 13:51
 44/54 Kései Sirató ***** válasza:
69%
Ha-ha! Most már biztos, hogy jól gondolom, nem is cáfolod, egy kisfiú vagy. Szedd össze magad és tanuljál!
2016. ápr. 7. 13:54
 45/54 A kérdező kommentje:
+ Nekem az a tapasztalatom hogy letagadják,hogy magyarok... ezért nem is tekintem őket magyarnak! Elég idióták vagytok hogy ezt nem tudjátok felfogni.. Nem gondolom hogy ti máshogy gondolnátok volna ha olyan határon túli "magyarokkal" beszéltetek volna mint én.. de leugatni,pofázni könnyű úgy hogy semmit nem tudtok,hogy miért vagyok velük ilyen! ;)
2016. ápr. 7. 13:58
 46/54 anonim ***** válasza:
Elolvastad a #40-et, amit én küldtem??
2016. ápr. 7. 14:00
 47/54 A kérdező kommentje:
Kései Sirató! Nem válaszolok egyből,és már irogatsz..... ;) SENKINEK SEMMI KÖZE,HOGY MENNYI IDŐS VAGYOK!És nem is a kapcsolódi ka kérdéshez, ne gyertek már ilyen oldalra ha nem tudtok normálisan válaszolni! A kérdés nem aktív többet!
2016. ápr. 7. 14:03
 48/54 Kései Sirató ***** válasza:
69%

HA valai letagadja, akkor lehet, hogy csak az egyik szülője magyar. Egyébként az lenne logikus reakció a részedről, ha azt az embert, aki letagadja , azt nem tekintenéd magyarnak, hiszen ő nyilván nem is várja el. De a többiek mit vétettek ellened? A többség nem tagadja le, jártam Erdélyben 2x is, nekem meg az a tapasztalatom, hogy büszkék rá. Te merre jártál? Én Nagyszalontán (ahol egyébként Arany János született) és Szovátán, ami szép üdülőhely és Farkaslakán (ahol Petőfi életét vesztette a szabadságharcban, amit minden év március 15-én ünnepelni szoktunk) és ezeken a helyeken mindenki büszke volt a magyar származására, senki sem tagadta le.

Az is lehet, hogy az a személy aki letagadja, csak félig magyar, az egyik szülője pl. román, és válás után a román szülő nevelte.. Gondolom ilyen és hasonló oka van annak, ha valaki a nemzetiségét letagadja.

Összegezve: nem helyes, hogy általánosítasz.

2016. ápr. 7. 14:04
 49/54 A kérdező kommentje:

Javítás! A kérdező kommentje:

Kései Sirató! Nem válaszolok egyből,és már irogatsz..... ;) SENKINEK SEMMI KÖZE,HOGY MENNYI IDŐS VAGYOK!És nem is a kapcsolódik a kérdéshez, ne gyertek már ilyen oldalra ha nem tudtok normálisan válaszolni! A kérdés nem aktív többet!

2016. ápr. 7. 14:05
 50/54 Kései Sirató ***** válasza:
42%
De aktív! Miért írod, hogy nem aktív?
2016. ápr. 7. 14:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!