Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Háztartásbeli/ otthonról...

Háztartásbeli/ otthonról dolgozó nők hogy osztjátok be az időtőket hogy jusson mindenre?

Figyelt kérdés
Háztartásbeli vagyok de úgy érzem kicsúszik a talaj alattam. Nem jut időm mindenre. Be szeretnék indítani egy vállalkozást és ezért éjjel szoktam dolgozni de ha hajnali kettőkor megyek aludni sajnos reggel 10-11 kor ébredek fel. Ott a háztartás, takaritás, főzés,mosás-vasalás, bevásárlás. Szóval legyen mindig rend és tisztaság, legyen kimosva és elvasalva, legyen bevásárolva, maradjon idő magamra, eltudjak járni ide-oda néha, legyen mindennap főtt étel, maradjon idő a páromra de tudjak dolgozni is és aludjak is. Ha mindent megcsinálok mindennap a háztartásért mindjárt délután és még nem is foglalkoztam magammal, nem voltam sehol és nem is dolgoztam. Nem bírom igy. Aludnom is muszály mert ha nem alszom ki magam olyan vagyok mint egy holtkóros, szóval a napi 3-4 óra alvás nem opció pedig probálkoztam vele. Más nők mit csinálnak hogy mindenre jut idejük? 120 m2 lakást kell ellátnom.
2016. ápr. 5. 18:34
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nem lehet, h "mindent vagy semmit" slapon takaritasz? Mindketto tulzas, talald meg az elheto arany kozeputat ;)
2016. ápr. 7. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!