Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért csíkkeznek a kukákból a...

Miért csíkkeznek a kukákból a látszólag dolgozó munkás emberek?

Figyelt kérdés
Drága a cigi ez így van de ha már ott tart szerencsétlen hogy nem telik neki rá akkor miért kell magát azzal égetnie hogy más csíkkét kiszedi majd elszívja. Miért nem lehet leszoknia sportolnia így is le lehet vezetni a napi frusztrációt

2015. júl. 6. 15:39
 1/2 anonim ***** válasza:
39%
Gondolhatod mennyire munkás emberek azok... Attól, mert nem egy szakadt csöves még nem feltétlen jelenti, hogy dolgos ember. Én is láttam egy kisöreget nem rég pesten amikor átutaztam akin meglepődtem, hogy a kukákat nézegeti csikk reményében. Első ránézésre nem mondtam volna meg, hogy hajléktalan pedig jobban megnézve azért látszott. :D
2015. júl. 6. 15:47
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
A hajléktalanok sem feltétlenül büdösek, koszosak és szakadtak. Másrészt ha valaki szeret dohányozni, akkor nem fog leszokni. Neki jobban megéri "csikkezni", mint sportolni vagy vámpíros-farkasemberes regényt írni. Bocs, tényleg nem bántani akarlak, de a kérdésed alapján nem sokat tudsz a társadalom alsóbb rétegeiben élő emberekről. Sportolni! Hogyne! A csóri segédmunkás egy egész napi betonozás után pont kocogni, gyúrni vagy teniszeni akar majd.
2015. júl. 6. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!