Számotokra mi volt a legjobb érzés az eddigi életetek során?
Mondok egy példát,hogy kb mire is gondolok.
Például anyum számára az a legjobb érzés/élmény, amikor egy nő kisbabát vár és érzi, hogy benne növekszik egy élet.
Minden értelmes választ köszönök!
Ahogy egyre idősebb az ember úgy gyűlnek a legjobb érzések az életben. Vagyis ez az én tapasztalatom.
-Először jött az, hogy 18 évesen az egyetem miatt albérletbe költöztem. Akkor számomra ez a legjobb érzés volt a világon, hogy végre "független" vagyok.
-Majd jött a nagy szereleme, az első csók, utána az első együttlét, az össze költözés. Ez mind egy-egy legjobb érzés volt az életemben. És ami előtte volt az már eltörpült minden mellett.
-Diploma osztóval egybekötött leánykérés. Azt gondoltam ez lesz életem végéig a legjobb érzés. De tévedtem.
-Esküvő, csodás nap volt. Már kislányként is olyan esküvőről álmodtam mint az enyém volt. Azt hittem ez lesz az életem legszebb pillanata.
-Ahogy telt az idő persze voltak akadályok amelyeket megoldottunk, hol sikeresen hol nem.
Következő nagy élmény az életemben a hosszas várakozás után egy pozitív terhességi teszt. Majd az első szívhang, az első rúgások a hasban.
-Majd a szülés következett. Hihetetlenül vártam már a pillanatot, amikor a kezemben tarthattam azt a kisembert aki 9 hónapig bennem növekedett.
-Legjobb érzés volt az is mikor először mosolygott rám, először mondta hogy anya. Az első lépések.
Nekem nagyon sok legjobb érzés volt az életemben, és remélem még nagyon sok lesz. Én nem tudnék konkrétan egy érzést kiválasztani.
Amikor nagyon régen egy lánnyal üldögéltem egy padon, és még soha nem voltam még senkivel így azelőtt... És féltem, izgultam, a torkomban dobogott a szívem, hogy mi lesz. Aztán beszélgetés közben elkezdtem megfogni a kezét, és éreztem, hogy ő is ezt várta, és ő is "utána kapott"... Aztán így kézenfogva beszélgettünk, én meg elkezdtem közelebb hajolni hozzá, de nem mertem megcsókolni, ezért csak azt mondtam neki, hogy legszívesebben megcsókolnám. Erre ő: "és miért nem teszed?" XD
Nincs is ennél szebb dolog a világon, az az érzés, amikor először látod, hogy te is fontos vagy egy lánynak stb. :) Persze több lánnyal is volt már ilyen azóta, de nekem az első volt a legmaradandóbb és a legszebb emlék. Azt hiszem, akkor voltam a legboldogabb életemben, ott az utcai padon, 16 éves koromban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!