Eltiltottak a legjobb barátomtól! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Elhívtam a legjobb barátomat hozzánk vidékre és véletlen(utánozta a nővérem paliját h gyújtogat virágokat és egy pillanatra nem nézett oda és megtörtént a baj) egy elhagyatott pusztát felgyújtott de kb. 2 m-t. De el is oltotta, de azért a szomszéd kihívta ránk a rendőrséget és a tűzóltókat is. Viszont nem mondták el ki volt szóval nem volt semmi. Na m1 és apukámé a felelősseg pedig nem volt ott csak ugye megtudta és nem csak egy bocsánat kéréssel levolt tudva, de soha többet nem jöhet majd föl vidékre hozzánk! Nem is ez a baj, hanem az hogy a drága nővérem elmondta anyámnak és igy eltiltott a legjobb barátomtól. És az a legdurvább, hogy írtóan belézúgtam és ezt anyám is tudja, de még is eltiltott tőle. Akárhogy könyörögtem, hogy engedje meg nem engette meg..sírtam neki és még akkor se (a legjobb bárátom nem tudja, hogy szerelmes vagyok belé csak azt, hogy régebben bejött)2013. okt. 13. 08:22
1/14 anonim válasza:
hát szerintem k.v.á.r.a jogos.. Mi a f.@.sz.é gyújtogatott.... Figyi ez olyan mintha egy szobába a 200.000-es 3d tv előtt dobálóztok vasgolyóval... Tudjátok hogy nagy baj lehet belőle de magasról tesztek rá..
2/14 anonim válasza:
Én is szerelmes vagyok belé, és régen nekem is be jött. Anyám is tudta,és tiltott is. Vége lett. Én is kértem bocsánatot. Sírok is! Lehet hogy régen volt? Hogy is tovább?
3/14 anonim válasza:
2.xddddddddddddddd te kész vagy...xd fogj egy rotakapát rántsd be és menj át vele a szüleiden hátha lazulnak (mint a föld...xdd) ha ez nem jön össze akkor fogj egy rotációs análkefét és dugd fel...xdd
4/14 anonim válasza:
Te most azt hiszed hogy szórakozom? Ugyan így vagyok esküszöm! Csak a különbség hogy bele döglök mert én már a jó segítségeknek köszönhetően elveszítettem!Igaz nem volt tűzgyújtás, és rendőrség!
5/14 A kérdező kommentje:
De mondom tök véletlem volt és bocsánatot is kért. És nem tudom mivan vele de eddig leszarta hogy elvan tiltva tőlem. Nem is foglalkozott velem most meg eltelt 1 hónap és anyámmal akar beszélni, hogy engedje meg és ő akarja nem én. Mondom nekem már m1. És mondta, hogy ez így neki nem jó. És most a tiltás ellenére is találkozni akar velem. Szószerint könyörgött 5 percéft hogy adjam be a derakam. Csak 5 percre.. Nem értem miért akar ennyire most látni.. Pedig van barátnője tudtommal.. De lehet hogy csak kamuzta nekem. Miért csinálja ezt? És meg anyum is..
2013. okt. 13. 10:15
6/14 anonim válasza:
de ember.. bocsánatkérés... sokat számított volna ha apádat bilincsbe viszik. Nemde? szerintem most felejtsd el azt a kölyköt mert egy közveszélyes állat..
7/14 anonim válasza:
Egy kis pontosítás: akibe bele vagy esve, az nem a barátod, hanem a szerelmed.
És azt hiszem, nagyon jogos volt az az eltiltás, esetleg a szüleid később megenyhülnek, de nem gondolod, hogy poénból felgyújt egy pusztát, és még elvárod utána, hogy a család mosolyogjon?
8/14 A kérdező kommentje:
De hh.. Senki nem ért meg.. Nem tortent ilyen soha csak most az egyszer es megbanta.. Es en is mindannyian. Es barhogy probalna jova tenni sehogy se menne pedig probalkozott mar.
2013. okt. 13. 10:59
9/14 anonim válasza:
Próbálkozzon kitartóan tovább, ez nem olyan dolog, amit egy-két hónap múltán megbocsát az ember. Ha egy év múlva is a legjobb barátod lesz, és látják a szüleid, hogy normális a srác, nem keveredsz miatta megint bajba, akkor majd megenyhülnek. Ez olyan dolog, amit majd csak az idő old meg, türelem.
10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm 9. válaszadó megpróbálok türelmes lenni és várni.. Szerintem menni fog mert mar 2 éve belévagyok esve és még mindig várok rá!:(
2013. okt. 13. 15:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!