Eltiltottak a legjobb barátomtól! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Elhívtam a legjobb barátomat hozzánk vidékre és véletlen(utánozta a nővérem paliját h gyújtogat virágokat és egy pillanatra nem nézett oda és megtörtént a baj) egy elhagyatott pusztát felgyújtott de kb. 2 m-t. De el is oltotta, de azért a szomszéd kihívta ránk a rendőrséget és a tűzóltókat is. Viszont nem mondták el ki volt szóval nem volt semmi. Na m1 és apukámé a felelősseg pedig nem volt ott csak ugye megtudta és nem csak egy bocsánat kéréssel levolt tudva, de soha többet nem jöhet majd föl vidékre hozzánk! Nem is ez a baj, hanem az hogy a drága nővérem elmondta anyámnak és igy eltiltott a legjobb barátomtól. És az a legdurvább, hogy írtóan belézúgtam és ezt anyám is tudja, de még is eltiltott tőle. Akárhogy könyörögtem, hogy engedje meg nem engette meg..sírtam neki és még akkor se (a legjobb bárátom nem tudja, hogy szerelmes vagyok belé csak azt, hogy régebben bejött)2013. okt. 13. 08:22
11/14 Angelik@ válasza:
Ilyenek a legjobb barátok manapság...:D
Kezdem elhinni hogy lány és fiú közt nem jöhet létre baráti kapcsolat, soha semmilyen körülmények között.:D
Na mindegy, azért megértheted a szüleidet is. Mi történt volna ha leég az egész puszta? Kedves, azt valakinek ki kellett volna fizetnie. Így is átgondoltátok a helyzetet?
Legjobb ha egy ideig nem látogat a barát és próbál bizonyítani a szülőknek.
12/14 A kérdező kommentje:
Rendben megprobaljuk.:)
2013. okt. 14. 19:52
13/14 anonim válasza:
Én is így jártam mint te. A srác a legjobb barátom volt. egyik nyáron átjött ő meg még pár barátom fürdeni egyet és véletlenül nekidőlt a medencében a vízkeringtető csövének és nem tudta vissza vezetni a vizet és a forrasztásnál elkezdet spriccelni ki a víz a szüleim meg nem értették, hogy véletlen volt és nem engedték, hogy többet találkozzak vele. De én egy évig erősködtem, mert nagyon tetszett a a srác, és együtt vissza nyertük neki a szüleim bizalmát és idén nyáron megint átjöhetett hozzánk és újra legjobb barátok vagyunk, de lehet, hogy nemsokára több lesz mint legjobb barát. Szurkolok neked is. Együtt biztos megoldjátok csak ne hagyjátok magatokat.
14/14 A kérdező kommentje:
Jújj, de jó ezt hallani!:) Csak a segítségedet kérem, hogy ti mit mondtatok a szüleiteknek, hogy újra megengedték, hogy barátkozzatok egymással?
2013. nov. 3. 08:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!