Mit csinál az a sok bevándorló most aki itt van Európában?
Úgy értem hogy táborokban vannak vagy hol ?
Akik elmentek német országba ott mit csinálnak?
Magyarországon vannak még? Van olyan amelyik itt maradt?
Mit kapnak és miért? Dolgoznak?
# 11
Az a rohadt nagy különbség, hogy akárhová is keveredne a kérdező, valószínűleg nem terrorizálna az adott lakosságot és próbálná meg kisajátítani a felajánlott életteret.
Ne hidd hogy magyarországnak nincs megfelelő haditechnikája
Csak te nem tudsz róla esetleg ...(jó nyilván nincs hatalmas létszámú harkocsi meg ilyenek ) de a gyalogságot simán fel lehetne vértezni (minden harcképes Magyar férfit)Ha kitörne a háború vagy tudni lehetne hogy biztosan közeleg, mindenkit besoroznának és lenne egy pár hetes gyors kiképzés 16 tol 50 éves korig kb és már lenne is hadsereg.... ez így nagy vonalakban persze de kb így lenne az 100% MÁSIK DOLOG: az előzőleg leírtaktól eltekintve Ma már szerintem nem lenne igazi háború ,mármint szemtől szembe mint régen ,hanem "megoldanának" mindent rakétákkal meg bombákkal.
#13: Kérlek mesélj még! Mond a számokat! Mert én tudom hogy csak azok a BTR-ek vannak amiket még Orosz államadósság fejébe kaptunk. Meg néhány T-72 amit egy ezred használ. (Kivontuk a BMP-ket, a magyar PSZH-kat szétvágtuk, T-72 egy részét nem rég adta el a kormány előtte meg Iraknak adtunk jópárat). Tüzér alakulat nincs, alig van ágyútarack. Helikopter 10 alatti számban. Ezen kívül van Gripen.
És gyalogosról hiába beszélünk, szerinted a sorkatonaság miért volt? Azért hogy kiképezzék őket. Jelenleg nincs elég bevethető kiképzett emberünk. És hogy is lenne? Alig van laktanya. Van sok olyan megye ahol laktanya sincs!
Miután "El lehet menni Magyarországról! Tessék csak!" kijelentés elhangzott, szerintem többen hagynák itt ezt a koszfészket, mint eddig. Értelmes, dolgos nép vagyunk, akiknek örülnek külföldön, nem lenne gond elmennem aznap, ahogy megtudom, azért kell harcolni, ami eddig kizsákmányolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!