Ti hogy fogadjátok el ezt a világot amibe élünk?
A versengés, mindenki elnyom mindenkit, egymást tapossák az emberek,
azzal a mentalitással ha nekem sz.r neked is legyen sz.r a sorsod..
ugyan ez Irigységgel, ha neki van, akkor én ráteszek egy lapáttal és nekem 10x jobb lesz..
egy 30 éves férfi összefekszik egy 18 éves lánnyal,mintha teljesen normális lenne,
az emberek istent játszanak, a törvényeket lesz.rják majd Ők megmondják mi a jó, A nők ész nélkül kavargatnak krválkodnak, már egy 14 éves kis lány is igazi hölgynek tartja magát, És még ő él vissza jogokkal..
Egyre több a meleg, ferde hajlamú, senki nem veti meg őket, mintha teljesen normális dolog lenne
és sorolhatnám a többit..
Ha én ezeket nem fogadom el és nem igy élek akkor kivagyok zárva, csak magamnak való leszek. nem lehetnek saját egyéni elveim.
Nekem néha már hányingerem van ebből a kifordult világból.
Én elhiszem, hogy piszkálódást, azt is, hogy rossz lehet.
Mindenki kap.
Én se szeretem jobban ezt a világot szerintem, mint te.
Amúgy meg nem a 120 kilóval van a baj, azzal van baj, ami ehhez társul, az a végtelenül tunya lélek, mint akikben vér se folyik.
Ez a típus nekem a halálom, mivel én egy nyitott lény vagyok, mindig megtalálnak, ha végighallgattam a sirámaikat, úgy érzem magam, mint akin átment az úthenger.
Nem vagyok én egy férfi pszichológusa se, nem is akarok, az anyapótléka se legyek már, ha lehet!
Utálom ezt, na!
Sok a rossz tapasztalatom.
foglalkozz magaddal! foglalkozz magaddal!
Ezért tartunk itt, mindenki csak foglalkozzon magával, ha véletlenül összefognánk talán jobb világ is lehetne, ugyan... jó ez így. Foglalkozzunk magunkkal!
Amiket felsoroltál, régen is meg volt.
Például, 70-es években is szexeltek a 14-15 évesek. Akkor is voltak melegek és akkor is össze feküdt a 40 pasi is a 18 éves lánnyal.
Viszont, még vezetékes teló sem igazán volt, nem hogy mobil és net. Vagy is, volt egy házibuli szexel, azt csak páran tudták. Ma, az az első, közhírré teszik mi is történt.
Ehhez még hozzá jön a fogyasztói társadalom. Tapossál el mindenkit, akkor vagy valaki, ha sok a pénzed. Különben semmit nem érsz. Minden média ezt sugallja.
Vagy elfogadod, vagy aránylag kizártan, egy kis csoporthoz tartozol. Változtatni nem tudsz rajta, mert a tömeg ebbe az irányba halad.
Az képes a túlélésre, aki gyorsan tud alkalmazkodni.
nem igen érdekel más élete, az se ha a 30 éves férfi összefekszik egy 18 éves lánnyal! Ő dolguk.
engem nem zavar. hogy miért? mert beálltam a sorba.
ha a célomat el akarom érni, bizony azt teszem, mint mindenki más. elnyomom azt aki hátráltat benne.
ha kell valami, bármi áron megszerzem azt.
szóval ja, ha el akarsz valamit itt érni, és nem csak szidni a világot, akkor olyannak kell lenned, mint mindenki másnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!