Van más olyan felnőtt, akinek a facebook megosztásaira 0-2 like jön mindig? Hogy éreztek eziránt?
Huszas éveim közepén vagyok. Tudom hogy butaság azt nézni, hogy 20 vagy 30 like jött-e.
Viszont én ha megosztok valamit, azt vagy senki nem like-olja, vagy anya, vagy a párom likolja és kb ennyi.
És ez rosszul esik, mert kb totál felesleges bármit is megosztanom ha senkit nem érdekel.
Viszont szeretnék maradni az oldalon.
Szerintem jó dolog a facebook, de külső szemlélő (akár munkaadó), ha megnézi az oldalam, egy besavanyodott embert lát, akire senki nem kíváncsi.
Még egy 3. megjegyzés: érdemes tudnod, hogy a Facebook azon ismerőseid dolgait listázza előre, akikkel gyakran vagy kapcsolatban. ha passzív vagy, és az ismerőseidnek másik 200 ismerőse is van, akkor nem látnak téged, csak akkor, ha sok közös ismerős lájkol. Márpedig ez ugye itt hiányzik. Ergo, ha te is lájkolsz dolgokat, jobban megjelensz mások oldalán. Vagy ha felköszöntesz másokat a szülinapjukon.
Ha félsz barátkozni, de szereted a zenét, keress magyar rajongói klubokat a neten. Ez nem csak gyerekeknek van, sőt egyes idősebb zenekarok rajongói kifejezetten felnőttek szoktak lenni. Én is tagja vagyok ilyennek, 1-2 korombeli onnan ismerősömmé vált, pedig én nem jelölök vissza mindenkit, de örültem, hogy találtam korombeli lányt a saját ízlésemmel, még amikor tinédzser voltam. Ők tuti lájkolják a zenéidet.
De ne ess túlzásba. Pl. én benne vagyok egy Bon Jovi Rajongói Klubban. Ott a bandához kapcsolódó híreket, cikkeket, interjúkat, aktualitásokat osztunk meg. De van egy nő, aki állandóan régi (értsd: 30 évvel ezelőtti) képeket posztol, és odaírja, hogy jaj de cuki az énekes. Na, ezt baromira unja mindenki. Létrehoztunk ezért egy csoportot, ahol mindenki oszthat meg régi képeket, de ő csak nem hagyja abba, és itt osztja meg a 30 évvel ezelőtti, mindenki által ismert fotókat.
Szia!
Én 24 éves lány vagyok. Facebook-on ritkán osztok meg dolgokat de akkor is kevesen like-ják. Kb annyian mint neked.
Nekem is rosszul szokott esni mikor látom, hogy egy ismerősöm kitesz pl egy idézetet neki like-ják 50-en nekem meg max 5-en.
Igazuk van akik írtak nejed ez a népszerűségről szól.
Mivel nem vagyok az ezért kevesen like-ják a dolgaimat.
Tudom nem kellene, hogy zavarjon ez az egész de én is rosszul érzem magam miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!