Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van más olyan felnőtt, akinek...

Van más olyan felnőtt, akinek a facebook megosztásaira 0-2 like jön mindig? Hogy éreztek eziránt?

Figyelt kérdés

Huszas éveim közepén vagyok. Tudom hogy butaság azt nézni, hogy 20 vagy 30 like jött-e.

Viszont én ha megosztok valamit, azt vagy senki nem like-olja, vagy anya, vagy a párom likolja és kb ennyi.

És ez rosszul esik, mert kb totál felesleges bármit is megosztanom ha senkit nem érdekel.

Viszont szeretnék maradni az oldalon.

Szerintem jó dolog a facebook, de külső szemlélő (akár munkaadó), ha megnézi az oldalam, egy besavanyodott embert lát, akire senki nem kíváncsi.

2016. márc. 21. 10:21
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
90%

Én megértem a kérdezőt, mert nem az a baja, hogy 100 vagy 200 lájkot kapjon (vagy 10-et), hanem úgy érzi, senkit nem érdekel, amit mond.

Mondjuk ha nincsenek barátaid, akkor min lepődsz meg?

De az én megosztásaimat lájkolják a kevésbé szoros kapcsolatok is.

Nem lehet, hogy butaságokat osztasz meg vagy épp egy adott terület résztémáját? Én pl. nyelvészetet tanulok, a tudomány belső poénjain nyilván csak az nevet, aki érti. Azt csak 5-6 ember lájkolja. Ha meg olyat osztasz meg, ami épp aktuális, és már mindenki 20x megosztotta, akkor meg már unják. Vannak ilyen meme-ek, amik körbejárják a világot, és mindenkinél ezt látod.

Amúgy ha kiírsz valami kényes témát, hidd el, egyből lesz kommentelőd. Oszd meg a véleményed a melegházasságról, vagy a migránsokról, kapásból 70-en elolvassák, hidd el. Bár ezek már nem aktuálisak.

Ha ez annyira fontos neked, keress egy aktuális cikket, pl. tanári tüntetés, de ne csak megoszd, mert mások is rá tudnak keresni nélküled is. Fűzd hozzá a véleményed. Az senkit nem érdekel, hogy linkelsz valamit egy amúgy is népszerű oldalról, amit mindenki olvasott. Fűzd hozzá a véleményed.

Ezzel vannak ugyan problémák, de te akarsz lájkolókat. :)

2016. márc. 21. 11:31
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Nekem se jönnek like-ok, de én se like-olok senkit, lehet, ez a magyarázat. Ez olyan oda-vissza dolog.

Ez a facebook inkább arra jó, hogy ellenségeket szerezzen emiatt magának az ember. Szinte mindenki paranoiás.

Aki meg azt mondja itt, buta vagy, meg ilyennel foglalkozol ennyi évesen, meg hasonló kedves sértegetéseket, nem ártana, ha magukba néznének inkább...

2016. márc. 21. 11:50
 13/29 A kérdező kommentje:

Néhány szakmai oldalt osztok meg, de ezek olyanok, hogy bárki számára érdekes, hasznos, mindennapi dolgokra vonatkozó.

Valamint zenéket szeretek megosztani, tudom, ahány ember annyi ízlés. Meg cuki állatos videókat.

2016. márc. 21. 11:54
 14/29 A kérdező kommentje:
A saját vélemény leírása egyébként jó ötlet, de annyira nem vagyok ilyen típus.
2016. márc. 21. 11:55
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Atto fugg, mit osztasz meg, es hany dolgot osztasz meg egy nap. Az emberek eleg kulonbozoek. En pl azonnal letiltom azt az ismerosomet, aki naponta legalabb 10 posztot oszt meg, m nem akarom allandoan az o posztjait nezni. Van olyan ismerosom, aki erdekes dolgokat szokott megosztani, de nincs idom allandoan azokat nezegetni, igy nyilvan azokat like-olom, amiket van idom elolvasni. Hulyeseget biztos nem like-olok.
2016. márc. 21. 11:58
 16/29 A kérdező kommentje:
Írtam hogy havonta kb egy dolgot osztok meg.
2016. márc. 21. 12:08
 17/29 anonim ***** válasza:
65%
Lájk= népszerűség...sajna akármilyen öökörséget oszt meg valaki, ha ő a társaság közepe akit mindenki ismer kap rá sok lájkot :) ha nem akkor írhatsz bármi értelmeset, kutyát sem...képek szintén. Ha valaki népszerű minden képét agyon nyálazzák, akkor is ha nem szép.
2016. márc. 21. 12:29
 18/29 anonim ***** válasza:
Építsd barátságokat, beszélgess, csatlakozz közösségekhez vagy alapíts te egy csoportot, tágítsd az érdeklődési körödet, tájékozódj. Ha neked fontosak a lájkok, ossz meg olyan dolgokat, amik másokat is érdekelhetnek. Különben meg ha eleve passzív vagy, nem értem, mit vársz. Nem tudhatod, hogy a te posztolásodat éppen akkor hány ember látja. A facebookot ismerve nem is biztos, hogy azonnal megjelensz. Velem már az is előfordult, hogy napokkal később dobta ki a facebook nálam a hírfolyamra egy ismerősöm posztját.
2016. márc. 21. 12:56
 19/29 MZ.per.X ***** válasza:

Szerintem felesleges ezzel foglalkoznod.

Én például amíg volt Facebookom, addig csak magamnak "osztottam" érdekesebb cikkeket, videókat, hogy bármikor vissza tudjam nézni, más meg nem is látta.

Mondjuk nálam az ilyen cuki állatos videók és hasonlók azonnal arra ösztönöznek hogy leiratkozzak az illető követéséről.

2016. márc. 21. 13:04
 20/29 anonim ***** válasza:

11-es vagyok: na látod, ez az!

A szakmád neked nyilván érdeke,s de tapasztalatból mondom, az emberek nem olvasnak. Ami nem a szakterületük, csak azt mondják, hogy hmmm... ez érdekes, annak elolvassák a címét, max még a bevezetőt. A videókat én SOHA nem nyitom meg, és a zenéket sem. Vagy ugyanolyan a zenei ízlésem, ergo ismerem, és már nem meglepő számomra, vagy nem ismerem, de akkor meg nem nézem meg, hogy hátha tetszik, hanem azt mondom, hogy na, ezt nem ismerem, megyek is tovább.

Cuki cicák... ez a legtöbb embert idegesíti.

Fényképeket ossz meg (akár magadról, akár meme-eket), mert azt nagyon gyorsan el lehetolvasni/fel lehet fogni.

2016. márc. 21. 13:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!