Mit tegyek ha halálfélelmem van?
Már lassan három hete van, hogy minden éjszaka(akár napközben is) a halálfélelem tör rám.. Ez alatt azt értem, hogy félek a haláltól. Pontosabban attól ami azután vár. De attól félek leginkább, hogy nem fogok többet találkozni a szeretteimmel.. A gondolatba is bele borzongok.
Néztem utána az ilyen kérdéseknek is.
Általában azt írták, hogy el kell fogadni stb., stb., stb.
De nekem ez nem ilyen könnyen megy..
Valakinek van valamilyen ötlete, hogy milyen módszerekkel szüntethető ez meg? Vagy csak az idő és az elfogadás segíthet ezen?
Komolyan mondom emberek.. Ma is rám jött fél órája.. Néztem a kommenteket.. Az első válaszadó videója nagyon de nagyon király volt.. :) Utána néztem még ilyen videókat, és istenemre mondom meg nyugodtam.. Olyan mértékű nyugodtság és higgadtság van most bennem mint még soha.. Félni félek, de sikerült el fogadnom ami lesz, és meg találtam az élet értelmét.. :) Nagyon köszönöm ezért a kommentelőknek, üzenetküldőknek és egyaránt a környezetemben lévő embereknek!! Olyan dolgot sikerült közösen megoldani ami 15 éve mumus nekem..
Még egyszer köszönöm!!
Ti vagytok a legjobbak!!! <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!