Mit lehet tenni a nagyfokú lustaság ellen?
Lehet, hogy a problémának lelki okai vannak. Először is mindenképpen tedd rendbe az életed, csinálj rendet, amihez nekem a zene a legjobb ösztönző. pezsdítsd fel az életed, keress valami új hobbit, járj közösségbe, pl zumbázni vagy ilyesmi, ami sport is de mégsem 80 kör a Margitszigeten, kezdj el tanulni, fejleszteni magad (pl angolozni), és mindenképp olyat csinálj amit élvezel, vagy ha nem is annyira szereted, meglegyen a tudat, hogy milyen jó lesz ha majd ha meglesz a befektetett munka eredménye. Töltsd ki azt az időt, amit netezésre fordítasz, mert a net is iszonyatosan lehúzza az ember hangulatát a tudta nélkül is.
Hozzáteszem, nekem is pont ez a problémám és azért tévedtem a kérdésedhez, elhatároztam hogy megváltozom, mivel látom magamon és a környezetemen hogy rossz irányba haladok. Sok sikert neked is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!