Attól élhetek normális életet, mert nincs érettségim?
Figyelt kérdés
Próbálkoztam már vele esti suliban, de nagyon nem ment. inkább dolgoztam amit tudtam. van egy szakma ami érdekel és azon szeretnék a továbbiakban elindulni majd. Az érettségit meg úgy érzem jegelnem kell, mert vannak gondjaim is.. de persze nem jelenti azt hogy nem akarom, majd ha ott tartok és úgy érzem, ismét megpróbálkozom vele. Csak emiatt már kisebbségi komplexusom is van, persze nem vagyok rá büszke és nem dicsekszem vele2016. márc. 18. 09:42
11/14 anonim válasza:
Melyik szakma érdekel? Mert soknál alapfeltétel az érettségi, van ahol befejezett 10. osztály kell, de van olyan is amit 8 osztály után is lehet tanulni.
12/14 A kérdező kommentje:
befejezett 10 osztály megvan.
Köszönöm a hasznos válaszolókat!
2016. márc. 18. 10:56
13/14 anonim válasza:
Azért, nem minden az érettségi, diploma. Nagyon sok minden, tőled függ. Engem, annak idején, a 8 osztályon is csak átrugdostak. Még is 10 évvel ezelőtt is meg volt a havi 300 ezer. Na és van pár ismerősöm 8 által vállalkozó. Van olyan diplomás ismi, aki önkormányzatnál elemi dolgot nem tud elintézni. Magadnak alakítod az életed és kérdés, te mit tartasz normális életnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!