Van valami esélyem, hogy normális munkám legyen és
normális fizetésem legyen? 22 éves vagyok, érettségim
nincs.
Figyelt kérdés
11.-es gimis vagyok, matekból felmentésem van. Sajnos így alakult, ezen már nem változtathatok. Semmi másom sincs, se szakma, se munkatapasztalat, még sohasem dolgoztam. Viszont pénzem sincs és sürgősen kéne, de nem akarok csöves árufeltöltő lenni a tescoba 80 ezerért, vagy mekis, meg más ilyen csöves szar munkák egyáltalán nem érdekelnek. Jogosítványom van csak, több, mint két éve, sokat vezettem, soha nem volt még csak koccanásom sem. Van valami esélyem h normális munkát találjak, mondjuk 150-200 körüli fizetéssel? És ha igen, hol? Legtesthezállóbb egy sofőri munka lenne. Megbízhatónak, szorgosnak tartom magam.
Mire fel akarsz te 150-200e-et? Nincs se érettségid, se szakképesítésed, akkor meg?
mi az hogy matekból felmentésed van? Nálunk volt diszlexiás meg diszgráfiás tanuló 2, és nem adtak nekik felmentést, max a tanárok jóindulata volt nekik felmentés.
2012. szept. 18. 16:00
2/24 anonim válasza:
Próbálkozz jobline.hu
professional.hu
Esetleg külföld,sőt ez lenne a legjobb.
2012. szept. 18. 16:01
3/24 A kérdező kommentje:
Elegem van anyámból, kiidegel, összevesztünk és elakarok költözni. Valamint van egy autóm, amit fenn is kéne tartani. Plusz barátnőm, akivel néha elakarok menni valahova. Ezekre 80 nem elég. Annyival nem vagyok kisegítve, nekem sok pénz kell. Profesonal.hu-val mit érnék? Ott ha jól tudom önéletrajz kell és én 11. osztályon amit most járok és a jogsin kivül nem tudnék beleírni semmit. Jah és nem vagyok cigány. Meg tényleg ilyen proli munkák abszolút nem érdekelnek. Amúgy budapesti vagyok.
2012. szept. 18. 16:19
4/24 anonim válasza:
Becsüld meg azt, amit ad a sorsod. Ha nem így teszel, lesz majd egy lepusztult autód meg egy ex-csajod. Szép kilátás.
Kezdhetnéd pizzafutárként...
Nyugodj meg, más melót nem fogsz kapni. Jobb, ha beletörődsz.
2012. szept. 18. 16:30
5/24 anonim válasza:
Neked a külföld való, jó messze innen.
2012. szept. 18. 16:33
6/24 anonim válasza:
Nehéz kérdés.Ember külföldben nem gondolkodnál?
Proli munkát én se,de ehhez tanulni kell(ene).
Kapd magad össze,keres melót és fejezd be a sulit.
2012. szept. 18. 16:37
7/24 A kérdező kommentje:
Városban 12 litert fogyasztó autóm van, pizzafutár kizárva. Meg az is gáz munka. Szállító lennék, vagy ilyesmi, de ilyen csövesnek nem megyek el, tiszta gáz.
2012. szept. 18. 16:49
8/24 anonim válasza:
Akkor külföld kajakra,ott nagyon megfizetik a szállítókat,angol megy??
2012. szept. 18. 16:51
9/24 Flector 67 válasza:
Kedves Posztoló!
Szerinted mit kéne ahhoz szállítanod, hogy 150-200e-t keress? Esetleg pénzszállító lehetnél. Vagy taxizz.
2012. szept. 18. 16:52
10/24 anonim válasza:
Igen taxizás na ez nem lehet neked rossz ha mindenképpen sofőrködni akarsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!