Van valami esélyem, hogy normális munkám legyen és
normális fizetésem legyen? 22 éves vagyok, érettségim
nincs.
Figyelt kérdés
11.-es gimis vagyok, matekból felmentésem van. Sajnos így alakult, ezen már nem változtathatok. Semmi másom sincs, se szakma, se munkatapasztalat, még sohasem dolgoztam. Viszont pénzem sincs és sürgősen kéne, de nem akarok csöves árufeltöltő lenni a tescoba 80 ezerért, vagy mekis, meg más ilyen csöves szar munkák egyáltalán nem érdekelnek. Jogosítványom van csak, több, mint két éve, sokat vezettem, soha nem volt még csak koccanásom sem. Van valami esélyem h normális munkát találjak, mondjuk 150-200 körüli fizetéssel? És ha igen, hol? Legtesthezállóbb egy sofőri munka lenne. Megbízhatónak, szorgosnak tartom magam.
Taxis hogy lehetnék? 2 ajtós autóm van. És hivatásos jogsim nem lehet az autó iskolában lévő orvos szerint aki alkalmasságin volt. Elém tették azokat a hülye pöttyöket, én meg azokból nem tudtam olvasni, mondta hivatásos jogsim nem lehet, sima B igen. Angolul meg csak kicsit tudok, nem lennék el vele külföldön, meg lehetőségem sincs kimenni. Nem ismerek sehol máshol senkit.
2012. szept. 18. 17:11
12/24 Flector 67 válasza:
Hát akkor sok választásod nincs. Nehéz lesz olyan céget találnod, aki felvesz Téged 150-200e fizetéssel.
2012. szept. 18. 17:15
13/24 anonim válasza:
Most, hogy mindent mást kizártál, egy lehetőséged maradt: menj el politikusnak, ahhoz nem kell semmi tudás, elég a hümmögés és a fikázás. (Tudom, erre azt írnád, hogy neked gyorsan kell a pénz. Hát öregem, ha eddig úgy volt, hogy kinyalták a segged, most megtanulod, hogy felnőttként nem fogják.)
De egy dologra figyelj oda: a választóid munkáját ne nézd le...
2012. szept. 18. 17:37
14/24 anonim válasza:
2 egyetemi diplomával, 2 felsőfokú nyelvismerettel már 80 nettónak örülnék, ha lenne vmi állásom egyáltalán. :-(
2012. szept. 18. 18:08
15/24 anonim válasza:
Tescos árufeltöltők nem 80at kapnak hanem 100at, pótlékokkal, kajatámogatással. Ne akarj már többet keresni annál aki hajlandó volt tanulni.
Sima B kategóriás jogsi, az milyen jogsi ha nem hivatalos?? jó kérdés mi.
Ez mai világban nem így megy hogy sok fizetést akarok, de nem tudok hozzá lósz@rt se. Bár menj el drogfutárnak, ahhoz nem kell sok ész.
2012. szept. 18. 18:14
16/24 anonim válasza:
Udvozollek a valosagban:)
Nemart ezt-azt letenni az asztalra, ha valogatni szeretnel.
2012. szept. 18. 20:46
17/24 anonim válasza:
Ha jó a beszélőkéd és elég gátlástalan vagy, elmehetsz valamilyen ügynöknek. Az emberek nagy részének nem jön be, de ha neked igen, akkor azzal kereshetsz viszonylag sokat. Persze ha nem zavar, hogy szerencsétlen öregeket beszélsz rá minden hülyeségre, mert őket könnyebb bepalizni.
2012. szept. 18. 22:17
18/24 A kérdező kommentje:
Hivatalos? Sztem fuss neki még egyszer. Hivatásost írtam. Nah mindegy, azért köszönöm a válaszokat. Látom ez nem jön össze, fos egy ország ez. Külföldön érettségi nélkül egy ismerősöm egyszerű alkalmazottként 600 ezret keres..
2012. szept. 18. 22:34
19/24 Flector 67 válasza:
600-et külföldön tuti nem kertes érettségi nélkül.
Egy rezidens keres 2000-2500 bruttót. El kell felejteni az álomvilágot és tanulni kell, vagy vállalkozni.
2012. szept. 18. 22:40
20/24 Flector 67 válasza:
Vagyis elnézést, lehet olyan ország, ahol megkeres 600e forintnak megfelelő eurót. Na de ott a megélhetés is olyan. Szóval csodát nem szabad várni a külföldi utaktól.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!