Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ki érzi még azt (rajtam...

Ki érzi még azt (rajtam kívül), hogy 30-40 éves kora ellenére nagyon fiatal?

Figyelt kérdés
2016. márc. 17. 19:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Én pont fordítva, 21 évesen úgy érzem, mintha már egy élet mögöttem lenne..
2016. márc. 17. 20:03
 2/6 anonim ***** válasza:

ÉN!!! Pont a napokban ez volt a téma a rokoni, ismerősi körökben.

Én 35 vagyok, és 1-2 év ide-vagy oda a többiek is hasonló korúak.

Ők úgy viselkednek, mintha már fél lábbal a sírban lennének.

Néha még pont azt érzem, hogy sokkal többre vagyok képes mint pl. 18 évesen. Fizikailag és szellemileg is.

Sajnos mostanság nem mindig van lehetőségem eleget mozogni, de minden gond nélkül ha futni, vagy bicajozni, vagy bármi "durvább" fizikai munkát kell csinálnom az nem gond.

Egyik másik ismerősöm, meg mindenféle porc és ízület erősítőket szednek, mert állításuk szerint már nem 20 évesek.

Ami igaz, de attól még nem kéne úgy viselkedniük mint valami nagypapáknak, nagymamáknak.

2016. márc. 17. 20:14
 3/6 A kérdező kommentje:

nagyon örülök, hogy te is így érzed, 2. válaszoló!

én 38 vagyok, makk egészséges, mentálisán, lelkileg, testileg viszont nagyon fiatal, hegyeket vagyok képes megmozgatni

sok van mögöttem, de még több előttem

:)

2016. márc. 17. 20:23
 4/6 anonim ***** válasza:

2. vagyok.

Szerintem aki nyavalyog és sajnáltatja magát, az tényleg hamarabb megöregszik, vagy hogy is írjam, mert annyira belebeszéli magának, annyira az szerint él, hogy tényleg elhiszi.

Nem mernek belefogni semmibe, mert úgy gondolják, hogy már öregek hozzá.

Aztán az ilyenek teszik itt fel a buta kérdéseket, hogy: "25 évesen késő elkezdeni lovagolni?" "23 évesen belefognátok egy egyetembe?" "20 évesen megtanulhatok még úszni?" Meg hasonló beteges megnyilvánulások.

Az a lényeg, hogy ha vannak ilyen emberek a környezetedben, akkor ne hagy befolyásolni magad. Addig panaszkodnak, hogy a végén már mész életbiztosítást kötni, erre a kis időre. :)

2016. márc. 17. 21:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Én 41 vagyok, de közel sem látszom annyinak.Mintha megrekedtem volna testileg-lelkileg huszonéves korban, pedig nem nagyon kímélt az élet.
2016. márc. 17. 21:06
 6/6 A kérdező kommentje:
sajnos nincsenek hasonló érzületű emberek a környezetemben, kívülállónak érzem magam
2016. márc. 17. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!