Mi a véleményetek arról, ha valakinek csókolózós kép facebookon a borítóképe?
Nem vagyok nagy facebookos, csak egyetem miatt csináltam, mert rengeteg információt onnan tudok megszerezni.
Nem tárom ki az életem és nem teszek ki minden pillatomról képet, adatok se nagyon vannak rólam megadva, az sem hogy kapcsolatban vagyok egy ideje (egy közös kép sincs fent rólunk).
Viszont most készült rólunk egy olyan kép, amin csókolózunk (nem faljuk egymást rajta, sima szájrapuszi), és arra gondoltam, hogy ez lenne a borítóképem.
Szerintetek nem lenne gáz vagy felháborító ilyen képet kitenni?
(Nem akarok felvágni azzal hogy milyen pákapcsolatban élek)
18/L
Engem nem az zavar,hanem pl ha valaki kirak egy új cipőről képet ami kerül 20 ezer Ftbe ... Én se rakom ki a Bmw E 46 új felnijeimet amit vettem!!!
De a legidegesítőbb ha kiírják hogy esik a hó amit én is látok,vagy Vb idejére mindenki kiírja h hajrá ez meg ez a válogatott de sose néz focit!! DE még napokig sorolhatnám! ÉN nem foglalkozok velük,én csak arra gondolok hogy 20 éves koromra mit értem el szülői támogatás nélkül!
Szerintem ezek olyan kínos képek. Értem én, fiatal vagy, dúl a láv, de muszáj ezt mások előtt? :D
Borítóképben amúgy is szarul néznek ki a sima fényképek, se a méret, se a felbontás nem szokott jó lenni és teljesen nyomorultul néz ki az egész. Ja és emlékeim szerint a borítóképnél nem lehet láthatóságot állítani, szóval ha rádkeres valaki, mindenképp ez fogadja. Lassan szóba kerülhet a munkakeresés nálad is, nem biztos, hogy jól veszik, ha más arcára vagy ragadva.
Fel nem háborodok egyébként egy ilyen képen, csak magamban megállapítom, hogy béna és feltételezem, hogy túlzottan függ az ilyen ember a kapcsolatától.
Mondjuk én azt is utálom, mikor nyilvánosan smárolnak, meg fél óráig bújnak meg cuppognak meg szercsi-lávcsiznak az emberek mások előtt, de biztos csak én vagyok helikopter, meg irigy meg prűd meg stb, tudoom- tudooooom. :D
"sőt közönséges", ahogy fentebb írták, ez a tökéletes megfogalmazás.
Irtó bénák az ilyen képek meg általában véve ha valaki nem egyedül van a saját oldalán a saját profilképén. De ha még ezen felül nyalakodnak is, az még nevetségesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!