Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért raknak ki csókolózós profilképeket pl. facebookon?
Ez azért baj,mert így nem látni az arcát,főleg ha olyan oldalról fényképezték.
Igazából másért nem zavar,max annyi,hogy nem kell annyira reklámozni,hogy járnak...
Ezzel akarják talán nyomatékosítani,hogy ők mennyire szeretik egymást,vagy ilyesmi.Amikor nekem van valakim,akkor van közös kép,de nem az az első,amit áthatnak...
nem tudom, míg férjem volt se volt bejelölve, ezután sem
én nem élem ott az éltetem, nekem a másik jobban tetszik, mint az fb, igaz csak a zene miatt
az ismerőseim között is sok ilyen van, de mivel ezek nem érdekelnek, így nem is zavar N
azért, mert azt hiszek ez így menő! -_-
Azt gondolják, hogy meg kell osztani a világgal, hogy milyen boldogok és nem gondolnak arra, hogy valakinek ez fájhat! Utálom azt látni, hogy felvágnak a másik előtt ezzel! Nem gondolva arra, hogy ki tudja hány nap, hét, hónap után lesz vége a kapcsolatuknak... Persze többnyire ez is csak a fiatalabb lányok körében népszerű :PP
Ha nekem lesz barátom nem fogok olyan profilképet feletenni, amit később megbánhatnék! :)
Lassan 5 honapja vagyok egyutt a baratommal, vannak fent kozos kepek, de csokolozos nincs es foleg nem profilkep.
Sok emberben benne van az is hogy nyomatekositani akarja, hogy neki igenis van valakije, vagy ezzel akarja bizonyitani, hogy neki milyen jo a kapcsolata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!