Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért raknak ki csókolózós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért raknak ki csókolózós profilképeket pl. facebookon?

Figyelt kérdés
Egyre több olyat látok, hogy egy lány, de már fiú is, csókolózik a szerelmével, és szerinte ez a legmegfelelőbb profilkép, ezért az egész világnak látnia kell, hogyan nyalják-falják egymást. Minek kell ezt mindenkinek látnia?

2013. márc. 19. 17:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Akinek fáj, hogy valaki boldog, az inkább a saját fejében tegyen először rendet, aztán kritizáljon másokat. Ha zavarnak az ilyen képek, ne nézegesd őket, Facebookot se kötelező használni.
2013. márc. 19. 18:30
 12/14 anonim ***** válasza:
Gondolom, ez tetszik nekik. Nem kell rá odafigyelni. Én ha nem nézegetem valaki adatlapját, már pedig azt ritkán szoktam, sokszor el is siklok a profilképek felett, észre sem veszem, hogy valaki újat rakott fel.
2013. márc. 19. 18:40
 13/14 A kérdező kommentje:
11-es, nem mások boldogsága a fájdalmas, hanem ahogy ezt magamutogatón adják mások tudtára, felvágnak vele, mert immár milyen menők lettek, hogy van valakijük, és mintha azt sugároznák az egyedülállók felé, hogy ők meg milyen szánalmasak. Aztán, mikor vége a kapcsolatnak, tele van az üzenőfaluk százhúsz világfájdalmas, depresszív idézettel, amikről a falra lehet mászni.
2013. márc. 19. 19:26
 14/14 anonim ***** válasza:
Az üzenőfalat is be lehet állítani úgy, hogy ne látszanak a közzétételeik. Akkor meg rakhatnak ki akár száz szomorú szerelmes idézetet is, nem fogod látni. Szerencsére egész jól ki lehet szűrni az ilyesmit a Facebook-on.
2013. márc. 19. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!