Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Facebookon miért csak az...

Facebookon miért csak az azonos nemüek képeit dicsérik?

Figyelt kérdés
Észrevettem hogy manapság elég gyakori, ha van egy szép lány, a képe alatt szinte csak lányok, nők dicsérik, komentelik, de szinte már kicsit túlzottan is szivecskékkel. Miért van ez ?
2016. márc. 6. 23:12
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

1 -Nem olyan szép valójában az illető, de a barátnői illendőségből megdicsérik.

2 -Íratlan szabály, hogy ha téged megdicsértek, legközelebb illik őket is megdicsérned.

3 - Az ellenkező nemű nem mer dicsérni, nehogy félreértsék.

4 -Az ellenkező nemű nem mer dicsérni, mert nem szeretné, hogy a saját barátnője veszekedjen vele emiatt.

Biztos van még más is.

2016. márc. 6. 23:21
 2/8 anonim ***** válasza:
Első like a boss. :D
2016. márc. 6. 23:37
 3/8 A kérdező kommentje:
Na jó de azért van elég sok egyedülálló férfi is szrintem aki megtehetné, na meg férfiaknak manapság nem olyan könnyü kapcsolatot létesiteni, vagy csak simán nem mernek mert akkor is félreérthető valami miatt ?
2016. márc. 6. 23:42
 4/8 anonim ***** válasza:
Mi köze a kapcsolat létesítésének a facebook képek lájkolásához?
2016. márc. 6. 23:44
 5/8 A kérdező kommentje:
ezt csak az 1. 4ik bekezdésére irtam
2016. márc. 6. 23:45
 6/8 A kérdező kommentje:
mondjuk az 1. az érdekes, hogy illendőségből megdicsérik :D hmm ilyenről se hallottam még.
2016. márc. 6. 23:50
 7/8 anonim ***** válasza:

Első nagyon jól leírta.

Én ilyen agyatlan dicsérgetést akkor szoktam látni, mikor egy jó csaj visszaigazol minden ismeretlent, akik az ő képeire verik.

Amúgy ja, én ezekért nem írok: Ne értse félre, mások ne kombináljanak, nem ismerem és nem akarom égetni magam. Főleg hogy a facebook nem ismerkedésre van. Max akkor írok 1-2 megjegyzést, ha valami király kép, jó helyen járt, stb. De azért a szívecskéket hanyagolom.

2016. márc. 7. 01:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Amúgy régebben a csajoknak volt szokása egymás fényezése hogy így szép úgy szép így imádlak úgy imádlak. Mára meg átvették a páwa "férfiak" (haha), akik lassan ott tartanak hogy egymást is seggbe rakják. Láttam én is ilyeneket, hogy kitesz félmeztelen képet, erre a többi szinte onanizál rá, meg visszaküldik a saját képeiket hogy "ők is gyúrtak" :D
2016. márc. 7. 01:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!