Pénz+ idő + család = boldogság?
Nekem nem.
Egyedül érzem jól magam, és nincsenek nagy igényeim, szóval az egyetlen komolyabb befolyásoló tényező az idő. Persze a pénz is kicsit, meg a család is, de az negatív előjelű.
Nem, csak rendszerbeli jó élet aránylag, ha erre vágyó személyiségünk van.
Valóságban bármilyen helyzetben boldog lehet akárki.
Pénz: A pénz nem boldogít. De azért mégis kell a boldogsághoz.
Idő: Ebből senkinek sincs elég. Még a gazdagoknak se.
Család: Egyesek szerint a legcsodálatosabb dolog a világon. Másokat még a gondolatától is kiráz a hideg.
Boldogság: Na ezt nem tudom. :D
Szerintem igen. A pénz a befolyásosak ranglétráján visz feljebb, mondjuk azt, hogy karrier kipipálva. A család az evolúciós feladatunk teljesítése, lelki támasz. Az idő pedig minden másra lehetőséget ad, amiktől még boldogabbak lehetünk.
Érdemesebb lenne szerintem ezeknek a forrását elemezni, mert lehet nekem családom, ha a nejem csak a pénzemért jött hozzám, vagy nagy házam, ha azt csak a seggem alá tolták anyáék. Időm pedig a munkanélküliségemből van stb. stb. Ezek mindegyike azért hagy maga után egy furcsa utóízt, ami megkeseríti a boldogságot.
pénzen vehetsz időt amit fordíthatsz a családodra!
Tök felesleges gyereket vállalni, ha napi 12 órázásból tudod csak fenntartani, munka után nincs türelmed a gyerekre, és alig látod felnőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!