Szerettetek oviba járni anno? Mi volt a jeletek? :D
Kort + nemet!
Magyarul pl.: 25/F vagy 22/N
Hagyjuk a poént most!
Szerencsére nem volt rossz, egészen kellemes emlékeim vannak pl amikor az egyik gyerek behányt mi a hányás köré gyűlve elemeztük mit evett aztán mindenki (kivéve én) elhányta magát. Egy igazi hős voltam a többiek szemében :D no meg amikor unokatesóm elvette tőlem a játékot amivel játszottam.. véresre harapdáltam a fülét. Imádtam legózni, homokozni, gyurmázni, enni a zöld, még éretlen szilvát annak ellenére hogy ocsmány íze volt, akkor még a pókoktól sem féltem, tériszonyom sem volt, rengeteget aludtunk, beértem 1 db túrórudival, most meg... a jelenről inkább ne beszéljünk :D
21 F, a jelem egy vár volt mert kemény f4sza gyerek voltam;)
Csak azért jártunk óvodába az ikertestvéremmel, mert muszáj volt. Mi is inkább otthol szerettünk lenni (mondjuk téli, őszi, tavaszi szünet idején és nyáron). A legszebb időszaka volt egész eddigi életemnek. A nővérem akkor kb 18 éves lehetett, volt vagy 4 barátnője és állandóan velük bandáztam én is (Rosszra ne gondolj) óvodás létemre. Sajnos azóta szinte minden megváltozott. Az óvodától kezdve a játszótéren keresztül a városképig minden. Emlékszem még azokra a mesékre is amelyeket a legszívesebben néztem.
23/F perec, hóember
már elég régi kérdés, nem is fogod nézni valószinuleg de mind1....
én imádtam, nagy szerelmem is volt (máig egyutt vagyunk), és lufi volt a jelem!
13/L
Gyűlöltem. Minden. Egyes. Napját.
A jelem ceruza volt.
35N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!